Приватні лікарі Одеси

Лікар Сімейний лікар Шмуратко-Юрченко Олександра Вікторівна на Doc.ua
Лікар Терапевт, Трихолог, Дерматовенеролог Змієвська Ксенія Олександрівна на Doc.ua
Ксенія Олександрівна спеціалізується на терапії, дерматовенерології, трихолог. Лікує такі захворювання і аптологіі, як: анемія, дерматит, облисіння (алопеція), розацеа, себорейний дерматит, себорея, сонячний опік, сухість шкіри (ксероз шкіри), вугрі
Лікар УЗД-фахівець Кисельов Олександр Вадимович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить УЗД: органів черевної порожнини, щитовидної залози, нирок, молочних залоз, органів малого таза, передміхурової залози, м'яких тканин, колінних суглобів
Лікар Терапевт Тарасова Вероніка Андріївна на Doc.ua
Лікар Педіатр Нестреляй  Альвіна  Володимирівна на Doc.ua
Альвіна Нестреляй це висококваліфікована педіатриня Клініки Медея, яка забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Альвіна працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та координуючи обстеження у вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків.
Лікар Логопед, Дефектолог Коровкіна Ірина Георгіївна на Doc.ua
Одеса, вул. Космонавтів, 36, каб. 601/1, 601/2, 601/3
Дипломований спеціаліст з корекційного утворення. Загальний педагогічний стаж - 6 років. Стаж роботи на посаді логопеда - 5 років. У Ірини Георгіївни є навички проведення діагностики психомовного розвитку, розробки індивідуальних корекційних програм, корекції мовлення і розвитку вищих психічних функцій, консультування батьків і педагогів. Досвід проведення семінарів-практикумів для логопедів. В роботі застосовує логопедичний, зондський масаж, логоритмічних вправи, психогімнастика, дихальну гімнастику, використовую як традиційні, так
Лікар Уролог Тригуб Юрій Вікторович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на урології. Проводить оперативну урологію; консультування з приводу проведення урологічних операцій будь-якого ступеня складності; лікування гострих і хронічних захворювань сечовивідних шляхів; виконання інструментальних діагностичних маніпуляцій; фізіотерапевтичні методи лікування пацієнтів урологічного профілю
Лікар Косметолог Макарова Ірина Володимирівна на Doc.ua
Одеса, вул. Святослава Караванського, 33
Одеса, б-р Французский, 15 Б
Дерматокосметолог, професійна спеціалізація - робота з препаратами для контурної пластики, препаратами на основі ботулотоксину, володіє широким спектром апаратних технологій для омолодження.
Лікар Пластичний хірург, Хірург, Хірург-онколог Симоненко  Андрій  Володимирович  на Doc.ua
Одеса, вул. Суднобудівна, 1Б
Лікар Стоматолог Борченко Олена Вадимівна на Doc.ua
При проведенні комплексного терапевтичного прийому, а також ендодонтичного лікування використовує сучасні методики з реставрації зубів. Встановлюючи незнімні конструкції, а також при знімному протезуванні, надає допомогу по ортопедичному профілю.