Дитячі лікарі Одеси

Лікар Отоларинголог Аксьонова Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Катерина Анатоліївна лікар отоларинголог другої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів, а саме: гострий і хронічний риносинусит, алергічний риніт, хронічний аденоїдит, фарингіт, тонзиліт і ін.
Лікар Масажист Червоний  Василь  Іванович на Doc.ua
Допомагає пацієнтам у відновленні після травм та операцій, проводить лікувальний та антицелюлітний масажі, допомагає усунути м’язовий тонус та спазми
Лікар Хірург Погоріла Ганна Сергіївна на Doc.ua
Ганна Сергіївна проводить консультацію, видаляє доброякісні новоутворення шкіри та м'яких тканин, проводить хірургічну обробку ран. Лікар легко знаходить підхід до маленьких пацієнтів.
Лікар Логопед Мариничева Тетяна Сергіївна на Doc.ua
Одеса, вул. Середньофонтанська, 19Б
Тетяна Сергіївна - кваліфікований логоритміст, що спеціалізується на лікуванні дефектів мовлення у дітей, затримки розвитку мови, психічного розвитку, дислексії. Проводить логокоррекційну роботу, зокрема логопедичну ритміку.
Лікар Хірург Железняк Олександр Ігорович на Doc.ua
Олександр Ігорович - дитячий хірург. Лікар займається розкриттям і дренуванням при гнійних захворюваннях м'яких тканин шкіри. Надає первинну допомогу при опіках, проводить малі операції (видалення врослого нігтя, видалення доброякісних утворень, папілом та ін.), Пункції, операції малої проктології та ін.
Лікар Сімейний лікар Осадчук Алла Михайлівна на Doc.ua
Є доктором загальної практики, займається комплексним підтриманням і турботою про здоров'я пацієнта і його сім'ї. Сімейний лікар проводить діагностику патологічних станів органів травлення, дихальної, сечовидільної системи у дорослих пацієнтів і дітей. Займається також розшифровкою аналізів і призначенням схеми лікування
Лікар Масажист Рогова Людмила Олександрівна на Doc.ua
Людмила Олександрівна виконує різні види масажу (загальний, релаксуючий, лімфодренажний та ін.), доглядові процедури для тіла, процедури з використанням прийомів функціональної нейромеханіки. Займається лікуванням міалгії, гипоїдної липодистрофії, м'язового гіпертонусу, порушення постави, набряків, головного болю
Лікар Сімейний лікар Заєць Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар загальної практики-сімейний лікар, надає кваліфіковану амбулаторну первинну медичну допомогу дітям і дорослим
Лікар Отоларинголог Візняк Катерина Вікторівна на Doc.ua
Лікар Психолог Ковбасюк Ганна Сергіївна на Doc.ua
Анна Сергіївна корекційний психолог, працює з емоційно-вольовою сферою, корекцією поведінки, проводить розвиток пізнавальних функцій (мислення, увага, пам'ять і ін).