Дитячі лікарі Одеси

Лікар Стоматолог Горохівська Юлія Володимирівна на Doc.ua
Стоматолог-ортодонт, фахівець першої кваліфікаційної категорії. Виконує лікування дисфункції скронево-нижньощелепного суглоба, неправильного прикусу і аномального розташування зубів за допомогою металевих і естетичних систем, знімних апаратів, кап, мікроімплантів. Приймає дітей і дорослих
Лікар Масажист, Реабілітолог Стадник Олександр Андрійович на Doc.ua
Олександр Андрійович масажист і реабілітолог другої категорії. Виконує кінезіотейпування і різні види масажу (класичний, лікувально-оздоровчий, лімфодренажний, релаксуючий, апаратний і ін.)
Лікар Педіатр Овчаренко Світлана Миколаївна на Doc.ua
Лікар Педіатр Нестреляй  Альвіна  Володимирівна на Doc.ua
Альвіна Нестреляй це висококваліфікована педіатриня Клініки Медея, яка забезпечує первинну діагностику, лікування та профілактику поширених захворювань у пацієнтів усіх вікових груп. Альвіна працює за сучасними медичними протоколами, надаючи якісну допомогу та координуючи обстеження у вузькопрофільних спеціалістів. Основна мета лікаря – підтримка здоров’я пацієнтів та раннє виявлення можливих ризиків.
Лікар Логопед, Дефектолог Коровкіна Ірина Георгіївна на Doc.ua
Одеса, вул. Космонавтів, 36, каб. 601/1, 601/2, 601/3
Дипломований спеціаліст з корекційного утворення. Загальний педагогічний стаж - 6 років. Стаж роботи на посаді логопеда - 5 років. У Ірини Георгіївни є навички проведення діагностики психомовного розвитку, розробки індивідуальних корекційних програм, корекції мовлення і розвитку вищих психічних функцій, консультування батьків і педагогів. Досвід проведення семінарів-практикумів для логопедів. В роботі застосовує логопедичний, зондський масаж, логоритмічних вправи, психогімнастика, дихальну гімнастику, використовую як традиційні, так
Лікар Педіатр Перчеклій Катерина Андріївна на Doc.ua
Лікар Педіатр Николаенко Екатерина Сергеевна на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Каташинська Юлія Петрівна на Doc.ua
Юлія Петрівна лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночої статевої системи. Проводить консультативний прийом, кольпоскопію, узд органів малого тазу.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Гоголєва  Валентина  Вʼячеславівна на Doc.ua
Вирівнює зуби та прикус у дітей та підлітків. Займається профілактикою патологічного розвитку жувального апарата. Валентина присвячує свою практику не лише вирівнюванню зубів, але й вивченню психології дітей різного віку, знаходженню їхньої довіри та заспокоєння під час кожного візиту. Її місія — створювати красиві усмішки і впливати на здоровий ріст та розвиток жувального органу дитини. На консультації, разом з батьками, лікар знаходе найкращий підхід до здорових та щасливих посмішок маленьких пацієнтів.
Лікар Стоматолог Хоменко Катерина Олександрівна на Doc.ua
Одеса, м. Одеса, вул. Ільфа і Петрова, 43/1
Лікар спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній стоматології, ендодонтії та пародонтології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує захворювання зубів і ясен. Веде прийом для дітей від 3-х років