Львів

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Бойко Ірина Ігорівна на Doc.ua
Основний напрямок роботи - протезування на імплантантах, металокерамічні, прескерамічні, но основі оксиду цирконію, конструкції, знімне протезування. Високоестетичне ортопедичне відновлення зубів вінірами Emax
Лікар Ортодонт, Стоматолог Волков Віталій В'ячеславович на Doc.ua
4.3
Лікар спеціалізується на ортодонтії та загальній стоматології. Займається лікуванням таких хвороб, як: карієс, пульпіт, стоматит, зубний камінь, пародонтит, гіпоплазія емалі, клиновидний дефект
Лікар Стоматолог Фітяк Мар'яна Іванівна на Doc.ua
Засновник стоматологічної клініки «Стоматологія 8», засновник та головний лікар мережі стоматологічної клінік «Медичного Центру Платинум». Основний напрямок роботи естетична стоматологія, терапевтична, реставрація зубів, вініри.
Лікар Стоматолог Гудима Роман Юрійович на Doc.ua
Член Асоціації стоматологів України. Спеціалізується на хірургічній та загальній стоматології. Виконує такі процедури, як: видалення зубів, кісткова пластика, дентальна імплантація, цистектомія та ін. Приймає дорослих і дітей. Постійний учасник курсів підвищення кваліфікації
Лікар Стоматолог Сердечна Ольга Володимирівна на Doc.ua
Член Асоціації стоматологів України. Лікар лікує такі захворювання, як карієс, пульпіт, стоматит, зубний камінь і інші. Володіє навичками встановлення брекет систем, проводить професійну гігієну ротової порожнини. Приймає дорослих і дітей.
Лікар Стоматолог Полянчич Ірина Богданівна на Doc.ua
Лікар загальної стоматології проводить пацієнтам професійну гігієну ротової порожнини, встановлення склоіномерних та фотополімерних пломб, займається ендолікуванням. Лікує у тому числі: карієс, пульпіт, стоматит, зубний камінь, пародонтит, гіпоплазію емалі, клиновидний дефект