Вознюк Ірина-лікар з 20р досвідом роботи. Корекція усмішки авторськими вінірами та за допомогою художніх реставрацій. Правильне преміум-відбідювання зубів. Дитяча стоматологія. Видалення зубів
Любов Вячеславівна є спеціалістом з ортопедичної та терапевтичної стоматології. Вона протезує зуби знімними/незнімними конструкціями. Встановлює лікар Притула металеві, суцільно керамічні, керамічні, комбіновані протези, макро- та мікропротези
Андрій Ігорович спеціалізується на хірургічному лікуванні зубних захворювань. Так, лікар проводить різний за складністю видалення зубів, гемісекцію, корекцію вуздечки
Царик Тарас спеціалізується на терапевтичній стоматології, ортопедії, ендодонтії. Займається лікуванням зубів під мікроскопом, у тому числі допомагає позбутися карієсу, проблем з зубними каналами, проводить протезування
Оксана Ярославівна має 15-ти річний досвід у сфері професійної гігієні ротової порожніні. Лікар проводити консультації-навчання «Гігієна зубів дітям та доросли». Такоже спеціалізується на лікуванні захворювань ясен системою VECTOR.
Лікар – стоматолог-терапевт, проводить видалення зубів усіх складностей, кісткову пластику, імплантацію зубів. До нього потрібно звертатися при потребі резекції кореня зуба, для пластики вуздечки, протезування на імплантах