Приватні лікарі Львова

Лікар Рентгенолог Горбань  Павло  Романович на Doc.ua
Львів, вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73
Павло Романович лікар рентгенолог. Має досвід роботи 11 років. Спеціалізується на консультуванні, діагностиці, опису рентгенологічних обстежень.
Лікар Ортопед-травматолог Гресько Ігор Володимирович на Doc.ua
Лікар ортопед-травматолог першої категорії, спеціаліст по ударно-хвильовій терапії. Приймає пацієнтів з різноманітними травматичними пошкодженнями, займається лікуванням набутих та вроджених патологій і деформацій суглобів, кісток, мязів та сухожиль
Лікар Логопед Рихлівська  Соломія Ігорівна на Doc.ua
Кваліфікований фахівець з питань діагностики та лікування мовних порушень. Соломія Ігорівна проводить комплексну терапію мовлення, яка включає розвиток мовного дихання, дрібної моторики, постановку відсутніх або перекручених звуків а також інші процедури, спрямовані на формування та покращення мови у дітей.
Лікар Масажист Шишлова Ірина Ярославівна на Doc.ua
Фахівець з фізичної реабілітації, який проводить відновлення естетичної та робочої функції кістково-м'язової системи у дорослих та дітей. У своїй роботі Ірина Ярославівна користується різноманітними методиками масажу та лікувальної фізкультури.
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Кондрацька Оксана Михайлівна на Doc.ua
Лікар Сімейний лікар Лотоцька Марта Романівна на Doc.ua
Лікар Терапевт, Ендокринолог Гера Марія Йосипівна на Doc.ua
Лікар Сімейний лікар Жовнірчак Світлана Павлівна на Doc.ua
Лікар Уролог, Хірург Наконечний Йосиф Андрійович на Doc.ua
Доктор філософії, доцент кафедри урології ФПДО, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Вчене звання - доцент. Має значний досвід у лапароскопічній хірургії. Активно застосовує персоніфікований підхід у діагностиці раку передміхурової залози та виконанні нерво-зберігаючої лапароскопічної радикальної простатектомії з презерваціїєю континенції та еректильної функції. Вперше в Україні виконав та популяризував лапароскопічне виконання радикальної цистектомії з інтракорпоральною ортотопічною пластикою сечового міхура. Операції, що виконує лікар: класичні оперативні втручання, ендоскопічні та малоінвазивні інтервенції, лапароскопічні та екстраперитонеоскопічні оперативні втручання.
Лікар УЗД-фахівець, Хірург Бакум Богдан Ігорович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на хірургії та ультразвукової діагностики. Проводить консультативний прийом, огляд, УЗД-діагностику, оперативні втручання, підбір схеми лікування. Богдан Ігорович лікує різні захворювання за допомогою фізичного втручання в організм