Ірина Михайлівна - лікар загальної практики, сімейний лікар. Веде прийом дорослих і дітей від 3 років. Надає кваліфіковану медичну допомогу, використовує в роботі сучасні методи профілактики, діагностики, лікування і реабілітації. Займається інтерпретацією результатів аналізів і діагностичних процедур
Лікар-кардіолог вищої категорії, терапевт спеціалізується на лікуванні гіпертонічної хвороби, аритмії, хронічній серцевій недостатності, а також пневмонії, пієлонефриту, гастродуоденіту та соматоформних дисфункцій вегетативної нервової системи та ін. Виробляє спостереження і корекцію самопочуття на тлі постійної фібриляції передсердь.
Лікар займається спостереженням дітей з народження, проводить вакцинацію пацієнтів, консультування з правилами харчування та догляду за дитиною. Лікує хвороби травної, сечовидільної системи та органів дихання.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Іващенко Анастасія Олексіївна – лікар загальної практики, сімейний лікар клініки "Оксфорд Медікал" з досвідом роботи 9 років. Закінчила Дніпропетровську державну медичну академію у 2015 році і з того часу успішно допомагає пацієнтам. Має другу кваліфікаційну категорію та 7 років досвіду у сімейній медицині. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань, веденні сімейного анамнезу та профілактиці захворювань. Запишіться на прийом до Анастасії Олексіївни, щоб отримати професійну медичну допомогу.
Лікар працює на принципах доказової медицини. Лікує такі стани як: Covid-19, ГРЗ, пневмонія, тонзиліт, нудота, діарея, печія, підвищений кров‘яний тиск. Не лікує гомеопатією, противірусними та недоказовими препаратами.
Лікар, кандидат медичних наук Аліфер Ольга Олександрівна, має значний досвід роботи в області сімейної медицини та терапії. Професійно проводить консультативні прийоми і лікування таких захворювань як ГРВІ, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, ішемічна хвороба серця і багато іншого.
Лікар сімейної медицини другої категорії Малєєва Владислава Олександрівна, має великий досвід роботи. Професійно проводить консультативні прийоми, діагностику, а так само лікування гострих і хронічних захворювань
Олена Ігорівна спеціалізується на діагностиці, лікуванні, реабілітації та профілактики різних внутрішніх патологій у дорослих і дітей різного віку. Займається лікуванням захворювань дихальної системи, органів травлення, серцево-судинної системи
Михайло Леонідович веде медичний прийом дорослих і дітей. Займається лікуванням вірусних інфекцій, ЛОР захворювань, кардіологічної патології, захворювань сечостатевої системи