Ірина Михайлівна - лікар загальної практики, сімейний лікар. Веде прийом дорослих і дітей від 3 років. Надає кваліфіковану медичну допомогу, використовує в роботі сучасні методи профілактики, діагностики, лікування і реабілітації. Займається інтерпретацією результатів аналізів і діагностичних процедур
Лікар займається спостереженням дітей з народження, проводить вакцинацію пацієнтів, консультування з правилами харчування та догляду за дитиною. Лікує хвороби травної, сечовидільної системи та органів дихання.
Наталія Михайлівна - лікар загальної практики, сімейної медицини вищої категорії. Займається спостереженням в динаміці за станом здоров’я пацієнтів, у тому числі — із хронічними захворюваннями, проведенням профілактичних оглядів, направляє до спеціалістів вузького профілю та на аналізи, оформлює довідки, листки непрацездатності. Наталія Михайлівна лікує грип,
застуду, ГРВІ, хвороби органів дихання - бронхіти, пневмонії, бронхіальна астма; хвороби органів кровообігу - нейроциркуляторна дистонія, гіпертонічна хвороба, симптоматичні артеріальні гіпертензії, ішемічна хвороба серця тощо.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Баранов Олександр Васильович є терапевтом, лікарем в області сімейної медицини, а також працює в швидкій медичній невідкладній допомозі. Має другу кваліфікаційну категорію. А протягом 2010 - 2013 років брав участь в проекті соціалізації випускників інтернатних закладів «Впевнений стандарт», який проводився організацією «Партнерство« кожній дитині» в Україні.
Лікар працює на принципах доказової медицини. Лікує такі стани як: Covid-19, ГРЗ, пневмонія, тонзиліт, нудота, діарея, печія, підвищений кров‘яний тиск. Не лікує гомеопатією, противірусними та недоказовими препаратами.
Олена Ігорівна спеціалізується на діагностиці, лікуванні, реабілітації та профілактики різних внутрішніх патологій у дорослих і дітей різного віку. Займається лікуванням захворювань дихальної системи, органів травлення, серцево-судинної системи
Михайло Леонідович веде медичний прийом дорослих і дітей. Займається лікуванням вірусних інфекцій, ЛОР захворювань, кардіологічної патології, захворювань сечостатевої системи