Івчук Зоріна Валеріївна – лікар дерматовенеролог вищої категорії, косметолог та трихолог з досвідом роботи понад 19 років. Спеціалізується на контурній пластиці, бутулінотерапії, омолодженні шкіри та трихології. Вона є сертифікованим фахівцем з ін'єкційних методик, мезотерапії та апаратних технологій, таких як HydraFacial MD та Radiesse. За роки своєї практики Івчук Зоріна брала участь у численних конференціях, тренінгах та курсах, а також виступала експертом у телевізійних програмах. Серед її пріоритетів – індивідуальний підхід до пацієнтів та постійне вдосконалення професійних навичок.
Косметолог-естетист Марина Олександрівна проводить масажні терапії обличчя і тіла. Лікар займається корекцією фігури і обсягів, робить лімфодренажний і антицелюлітний масажі, обгортання, вакуумно-роликовий масаж. Працює з зоною обличчя - проводить безін'єкційну мезотерапію і біоревіталізацію, депіляцію гарячим воском, фототерапію судин та ін.
Лікар косметолог-ін'екціоніст, виконує всі види догляду процедур. Проводить біоревіталізацію і мезотерапію, мезорадіесс обличчя і тіла, лікування волосся, контурну пластику обличчя, збільшення губ. Брала участь в безлічі професійних семінарів та конференцій
Майя Анатоліївна сертифікований фахівець в області дерматокосметології, ін'єкційної та апаратної косметології, проведення омолоджуючих процедур в області обличчя, шиї і волосистої частини голови
Естетичний косметолог проводить своїм пацієнтам мезотерапію обличчя, тіла і голови, контурну пластику філерами, ботулотоксин (обличчя, тіло). Спеціалізується на тредліфтинзі, хімічному пілінгу і апаратній косметології
Ольга Павлівна кваліфікований фахівець естетичної медицини. Виконує безліч процедур апаратної косметології для краси обличчя, тіла і шкіри голови. Здійснює контурну пластику, корекцію фігури, тредліфтинг, мезотерапію, лазерну епіляцію і ін.
Специалист, который занимается вопросами диагностирования и лечения заболеваний кожи, среди которых нарушения пигментации, кожные проявления угревой болезни, гнойно-воспалительные заболевания и. т. д. Также Юлия Евгеньевна проводит лечение проблемной кожи путем инъекционных методик, химических пилингов и различных уходовых процедур.