Ольга Костянтинівна здійснює весь комплекс заходів щодо відновлення здоров'я шлунково-кишкового тракту: профілактичний огляд, встановлення діагнозу та призначення лікування з подальшим спостереженням пацієнта.
Доктор спеціалізується на терапевтичній каріології. Проводить такі процедури як: холтерівське добове моніторування, електрокардіограму, вимірює артеріальний тиск. Займається постановкою і розшифровкою отриманих даних, формує укладення у пацієнтів різних вікових груп з функціональними та органічними порушеннями серцево-судинної системи, також робить аналіз результатів електрокардіограми, ехокардіографії, велоергометрії, результатів гастроскопії, спірографії (функції зовнішнього дихання) та ін.
Лікар-терапевт, володіє практичними навичками реабілітаційних заходів: лікувальною фізкультурою, лікувальним масажем, відновленням патологічно змінених суглобів, обробкою ран, пролежнів, трофічних виразок, виконанням парентерального введення лікарських засобів та ін. Визначається з тактикою ведення важких хворих вдома, коригує тривалу медикаментозну терапію , знімає і розшифровує ЕКГ. Веде прийом дорослих і дітей з 6 років
Сергій Олексійович займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю у дорослих. Спеціалізується на лікуванні та реабілітації гострих і хронічних захворювань внутрішніх органів (риніт, гайморит, отит, бронхіт, ОРЗ, холецистит, гастрит, мігрень, ВСД, аритмія і ін.)
Лікар-гастроентеролог, ендоскопіст, терапевт. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні функціональних розладів стравоходу, хронічних гастритів різної етіології, захворювання підшлункової залози, дисбактеріозу кишечника, виразкового коліту, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки та ін.
Юлія Василівна — лікар-терапевт загальної практики, яка протягом багатьох років лікує дорослих. Вона має 11-річний досвід роботи з вагітними жінками. У роботі завжди з турботою ставиться до здоров’я своїх пацієнтів, а в лікуванні застосовує лише високоефективні методи діагностики та профілактики