Валентина Євгенівна – лікар ендокринолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Працює у медицині понад 20 років. Займається лікуванням цукрового (1, 2 типи) та нецукрового діабету, захворювань щитовидної залози, гіпоталамуса та гіпофіза, захворювань надниркових залоз, профілактика та лікування при ускладненнях ожиріння тощо.
Лікар ендокринолог, трихолог.
Пріоритетними напрямками лікувальної діяльності є діагностика та лікування захворюваннь щитовидної залози, гіперпролактинемії, гіперандрогенних станів, порушень обміну речовин, а також ведення пацієнтів з цукровим діабетом, профілактика та лікування ускладнень цукрового діабету.
Лікарську практику веду на засадах доказової медицини, тому регулярно відвідую профільні конференції та ознайомлююся з оновленнями ендокринологічних гайдлайнів.
Новикова Г.П. має успішний 30-річний досвід роботи з пацієнтами з цукровим діабетом 2 типу: її пацієнти мають хорошу компенсацію вуглеводного обміну, а значить, застраховані від прогресування діабетичних ускладнень. Галині Павлівні також вдається результативно справлятися з метаболічним синдромом, вона також має великий досвід лікування пацієнтів з патологіями щитовидної залози і надниркових залоз.
Є консультантом у сфері збалансованого харчування і зниження ваги.
Проводить діагностику і лікування різних форм ожиріння.
Складає індивідуальну програму харчування при різних захворюваннях шлунково-кишкового тракту; для спортсменів, вагітних і годуючих.
Є автором багатьох програм по корекції ваги.
Олександра Юліївна лікує і діагностує захворювання ендокринної системи, патологій щитовидної залози, порушень обміну речовин, гіпоталамічного синдрому, метаболічного синдрому і т.д. Також лікар веде пацієнтів після операцій на щитовидній залозі