Тетяна Іванівна - лікар педіатр другої категорії. Проводить консультування новонароджених, обстеження, встановлення діагнозу, призначення лікування при захворюваннях, профілактичні педіатричні огляди, видачу довідок, складання індивідуального графіку вакцинації. Як лікар педіатр лікує захворювання органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовивідної системи та інших систем дитячого організму, а також дитячі інфекційні захворювання.
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань у дітей до 18 років. Проводить реабілітацію дітей із захворюваннями нервової системи.
Ірина Василівна займається лікуванням та профілактикою захворювань дитячого віку. Спеціалізується на терапії гострих та хронічних хвороб респіраторного тракту, сечовидільної системи, ШКТ, а також інфекційних та алергічних захворювань
Лікар-педіатр проводить консультативний прийом дітей від 0 і до 18 років. Займається лікуванням гострої інфекційної патології, ЛОР-органів, дихальної, сечової, травної систем у дітей всіх вікових груп, консультування з питань догляду, вигодовування дітей раннього віку, профілактики ГРВІ та інше
Лікар-педіатр, працює з дітьми від народження до 18 років, проводить вакцинації, консультативний прийом, батькам надає рекомендації щодо догляду за дітьми та ін. Призначає лікування дисбактеріозу, грипу, фарингіту, бронхіту, краснухи, дифтерії, ГРЗ, свинки, пієлонефриту.