Акушер-гінеколог і репродуктолог з сорокарічним досвідом роботи, доцент кафедри акушер-гінекологічної перинатології, професійна спеціалізація - терапія ендокринних і запальних гінекологічних патологій, застосування ДРТ в лікуванні безпліддя. Є заступником головного лікаря в клініці.
Гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, здійснює спеціалізований прийом при патологіях шийки матки, лікування запальних процесів, гінекологічних інфекцій (ІПСШ), ендометріозу і безпліддя
Лікар акушер-гінеколог, репродуктолог. Пріоритетний напрямок в роботі - лікування всіх видів безпліддя, захворювань, які передаються статевим шляхом, ендокринних порушень і патологій шийки матки.
Лікар спеціалізується на естственних пологах (фізіологічні пологи), кесарів розтин. Олексій Сергійович консультує з питань вагітності. Активний учасник науково-практичних конференцій і семінарів з навичок оперативної лапароскопії, які проходив в Канаді.
Кваліфікований акушер-гінеколог і гінеколог-ендокринолог Клініки Вихідного Дня, фахівець з питань жіночого здоров'я і репродуктивної медицини. Лікар більше 10 років працює у сфері гінекології та знає, як допомогти при найскладніших ситуаціях і захворюваннях жіночої репродуктивної системи. Катерина Олексіївна консультує з питань, пов'язаних з настанням менопаузи, надає компетентну консультацію з планування вагітності і лікування гінекологічних захворювань
Лікар гінеколог з досвідом діагностики і лікування запальних захворювань малого тазу і ЗПСШ, спеціалізується на лікуванні та профілактиці гіперпластичних процесів ендометрія. Веде пацієнтів з вагітністю, а також вирішує проблеми з її невиношуванням, відновлює порушення менструального циклу
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на лікуванні запальних захворювань органів малого таза, гормональні збої, безпліддя. Практикує лікування гомеопатичними препаратами.
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.