Неодноразово запрошувалася в якості експерта з питань дерматології на центральні канали українського телебачення, телепрограми: “Якісне життя”, “Все буде добре”, “У центрі уваги” (прямий ефір). Спеціалізується на лікуванні пацієнтів з різними порушеннями та утвореннями шкірного покриву, нігтів, волосся різного роду генезу: інфекційного, запального, нез'ясованого тощо. Експерт в ін’єкційній косметології, контурній пластиці.
Лікар займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дерматологічних і трихологічних захворювань за допомогою сучасних методів. Проводить дерматоскопію, трихоскопію, фототрихоскопію, видалення папілом, кондилом, новоутворень
Лікар-хірург, вертебролог, що має спеціалізацію з ортопедії, травматології та судинній хірургії. Проводить своїм пацієнтам хірургічне лікування і ряд маніпуляцій, для яких використовує сучасні та якісні методики
Лікар протягом 13 років веде свою практику по діагностиці, лікуванню та профілактиці хвороб, пов'язаних із шкірою, волоссям та нігтями. Володіє високим рівнем професійних навичок та має вражаючий досвід у галузі дерматології.
Лікар використовує передові методики, зокрема дерматоскопію, для точної діагностики онкозахворювань шкіри. Він також успішно проводить видалення різних утворень, таких як родимки, папіломи та інші, використовуючи метод радіохвильової хірургії.
Підходить до лікування кожного пацієнта комплексно, враховуючи індивідуальні потреби та сучасні медичні рекомендації. Ви можете розраховувати на високоякісну медичну допомогу та підтримку, надану цим досвідченим фахівцем.
Лікар-косметолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на проведенні процедур по догляду за шкірою обличчя: чистки, масажі, пілінги, маски, корекція ознак старіння шкіри, мезотерапія, корекція фігури і т.д.
Косметолог, проводить процедури для омолодження шкіри, усунення вугрової висипки і сухості шкіри. Спеціаліст в області кріоліфтинга, міостімуляції і електропарації.
Косметолог, який проводить процедури, спрямовані на омолодження шкіри, усунення вугрової висипки, розацеа, сухості шкіри, дерматиту. Спеціаліст в області проведення хімічного пілінгу і чищення.
Заступник головного лікаря стоматології "Freedents", область професійної діяльності - естетична і терапевтична стоматологія, відбілювання і профілактика, пародонтологія, ендодонтичне лікування зубів. Також Ганна Олександрівна є фахівцем в області ін'єкційної косметології
Вікторія Михайлівна - досвідчений косметолог і естетист, володіє повним переліком косметологічних і омолоджуючих методик, наявних в арсеналі сучасної косметології. Спеціаліст успішно бореться з пігментацією, "гусячими лапками", зморшками, старінням шкіри і іншими естетичними недоліками.