Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та УЗД-діагностиці. Проводить дослідження і лікування захворювань органів дихання, кровообігу, травлення, органів сечовидільної системи, володіє технікою надання невідкладної допомоги
Акушер-гінеколог першої категорії, УЗД-фахівець другої категорії. Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та УЗД-діагностиці. Проводить кольпоскопію, УЗД-діагностику з акушерства, введення і видалення ВМС. Лікує порушення менструального циклу, ЗПСШ, передракові хвороби шийки матки та інші патології жіночих статевих органів
Анна Миколаївна - сімейний лікар першої категорії та УЗД-фахівець з багаторічним досвідом роботи. Приймає дорослих та дітей від народження. Спеціалізується на УЗД діагностиці щитоподібної залози, лімфатичних вузлів, молочних залоз, слинних залоз, органів черевної порожнини та заочеревинного простору, нирок та сечовидільної системи, колінних суглобів, м'яких тканин. Проводить доплерографію судин голови та шиї з функціональними пробами. Постійно приймає участь у тренінгах, онлайн-вебінарах, підвищуючи свій професійний рівень знань.
Андрій Анатолійович спеціалізується на терапії патологій ендокринної системи, усунення порушень, викликаних патологіями. Займається корекцією гормонального балансу, усуненням статевої дисфункції, відновленням нормального обміну речовин.
Лікар акушер-гінеколог і лікар ультразвукової діагностики. У своїй лікарській практиці використовує комплексний підхід до пацієнта і вважає, що завдяки комплаєнсу лікар-пацієнт не існує проблеми, яку неможливо вирішити . Постійно підвищує свою кваліфікацію на всеукраїнських та міжнародних семінарах та конференціях.
Кредо: Репродуктивне здоров’я-запорука здорової нації.
Ірина Валеріївна веде прийом як фахівець УЗД. Проводить діагностику у вагітних, УЗД в гінекології, андрології, дослідження кишечника, органів черевної порожнини, залоз, серця, сечовидільної системи та ін. Стаж роботи в медицині у лікаря - понад 30 років
Маріанна Іванівна - УЗД-фахівець, педіатр, дитячий кардіолог. З метою діагностики патологій і захворювань проводить у дітей УЗ-діагностику серця, ЕКГ з розшифровкою. Лікує такі хвороби, як аритмія, хронічна недостатність, хвороби клапанів, ішемічна хвороба серця, міокардит
Наталя Борисівна проводить прийом пацієнтів із застосуванням сучасних методик УЗД-діагностики. Пріоритетні області діагностики лікаря - порушення роботи серця і судин, головного мозку, що дає можливість підібрати необхідні схеми лікування.
Мар'яна Юріївна - директор медичного центру «Євроклініка». Спеціалізується на всіх методиках ультразвукового обстеження пацієнтів. Проводить діагностику всіх захворювань організму, в тому числі онкодіагностики всіх органів і систем, виявляє ознаки ракового захворювання на самих ранніх стадіях
Лікар-кардіолог проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань серця, в тому числі вроджених вад серця, набутих вад серця, порушення ритму (-екстрасистолія, аритмія, тахікардія, брадикардія). Надає допомогу при вегето-судинних порушеннях, захворюваннях серця запального характеру (міокардити), захворюваннях системного характеру