Лікар проводить УЗД-діагностику органів малого таза, молочних залоз і щитоподібної залози, займається лікуванням патології шийки матки (лазерна вапоризація, кріодеструкція, конізація, радіохвильова коагуляція), лікуванням ЗПСШ, порушень менструального циклу та клімактеричних розладів. Спеціалізується на сучасній гінекології та інтимній лазерній хірургії, виконує лазерні втручання при ерозіях і дисплазіях шийки матки, нетриманні сечі, опущенні піхви й матки, післяпологових змінах, проводить інтимну контурну пластику, лабіопластику, лікування захворювань бартолінової залози, гістероскопію, гістерорезектоскопію та кольпоскопію.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 21 відгук
Аня 13 Квітень 2024
Кваліфікований лікар, приємний у спілкуванні, усе добре пояснює. Візит пройшов добре, усім задоволена.
Наталія 22 Березень 2024
Все дуже сподобалося, все швидко, компетентно і по суті.
Катерина 22 Березень 2024
Лікарка приємна, комунікабельна, компетентна, відповіла на всі мої запитання, я дуже задоволена, дякую.
Батюк Ольга Олександрівна 30 Січень 2024
Дуже уважний і кваліфікований фахівець, приємна у спілкуванні. Дуже задоволена, буду далі звертатися.
Анонім 21 Грудень 2023
Варвара 20 Липень 2023
Діана 22 Червень 2023
Виктория 08 Жовтень 2022
Олександра 19 Вересень 2022
Прекрасный доктор, к которому хочется возвращаться снова и снова. Не посоветует ничего лишнего, всё по делу. Всё расскажет, если вас что-то волнует, и посоветует. Советую!
Вікторія 17 Вересень 2022
Візитом залишилася задоволена, була в неї вже не вперше і якщо знадобиться, звертатимуся ще. Рекомендую.