Лікар загальної хірургічної практики, хірургії животу, проктолог, проводить видалення новоутворень, онкологічний спуровід, приймає також як косметолог ін’єкціоніст
Лікар проводить лікування акне, розацеа, алергодерматозів, дерматомікозів та бактеріальних захворювань, псоріазу, червоного плескатого лишаю, себорейного дерматиту та інших дерматологічних захворювань. Також проводить дерматоскопію та трихоскопію, в тому числі на FotoFinder, радіохвильове видалення новоутворень. Займається комплексною терапією патологій шкіри, волосся і нігтів. Підтримує красу шкіри за допомогою доглядових та ін’єкційних процедур.
Віта Анатоліївна – лікар дерматолог-косметолог. Приймає пацієнтів як косметолог. Спеціалізується на доглядових процедурах для зволоження та омолодження шкіри (плазмоліфтинг, біоревіталізація, редермалізація, мезотерапія), ін'єкційних методиках корекції зморшок за допомогою диспорту, виконує всі види серединних пілінгів.
Лікар-косметолог, проводить лікування таких захворювань, як акне, розацеа, алопеція, а також лікує рубці і розтяжки. Спеціалізується на проведенні контурної пластики, мезотерапії, лазерної епіляції, видаленні судин і новоутворень, інтимної лазерної пластиці і інших процедурах.
Анна Вікторівна - досвідчений косметолог, який спеціалізується на проведенні процедур, спрямованих на догляд за шкірою: масажі, пілінги, чищення, маски, догляди за різними типами шкіри.
Кваліфікований фахівець з надання косметологічних послуг. В роботі Марія Юріївна використовує новітнє обладнання для лазерної косметології, що дозволяє проводити процедури максимально швидко і атравматично.
Займається проведенням професійного догляду за обличчям для комбінованої, жирної, молодої, проблемної шкіри. Здійснює безопераційну підтяжку обличчя, тіла, масаж обличчя, масажі Beauty SPA.