Приватні лікарі Києва

Григорій Дмитрович лікар психіатр-нарколог з 40-річним досвідом роботи. Займається консультуванням, діагностикою та лікуванням таких захворювань, як: депресія, тривожні розлади, маніакальні розлади, панічні атаки та ін.
Павло Анатолійович проводить функціональну діагностику (електрокардіографію, добове моніторування артеріального тиску, реоенцефалографію, реовазографію). Лікує хворих після перенесених інфарктів, аортокоронарного шунтування, стентування
Дерматолог-косметолог проводить якісне омолодження вікової шкіри і лікування проблемної шкіри. Має великий досвід роботи з біоревіталізантами, ботулотоксином, філерами на основі гіалуронової кислоти
Євген Віталійович лікар травматолог, ортопед другої категорії, надає невідкладну та планову амбулаторну травматологічну допомогу при переломах, вивихах, порізах, укусах тварин дітям і дорослим. Проводить діагностику і лікування захворювань суглобів, хребта, кінцівок.
Лікар стоматолог-хірург понад 11 років працює в напрямку хірургії. Проводить весь спектр хірургічних втручань, включаючи пародонтологічну хірургію, остеопластичні і зубозберігаючі операції. Успішно працює з усіма сучасними системами імплантацій
Аммар Мохаммад
Спеціалізується на профілактиці і лікуванні захворювань у сфері флебології, абдомінальної онкохірургії, травного тракту та інших хірургічних захворювань. Проводить весь спектр лапароскопічних і традиційних операцій по гінекології, виконує операції на органах черевної порожнини. Виконує ургентні операції при кишковій непрохідності онкологічного генезу, оперативне лікування геморою, анальних тріщин і ін. Володіє англійською та французькою мовами. Веде прийом пацієнтів з 15 років
Лікар-гінеколог займається лікуванням захворювань жіночої статевої системи, як у дорослих пацієнтів, так і у дітей. Веде вагітність, володіє методиками надання невідкладної медичної допомоги. Виконує лікування лейкоплакії, дисплазії матки і піхви, синехій малих статевих губ у дітей, інфекційних хвороб органів малого тазу
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Олександр Вікторович - психіатр, нарколог. Має великий досвід у лікуванні від алкогольної залежності, в своїй практиці використовує методи доказової медицини. Також займається лікуванням афективних розладів (депресія, БАР), неврозів, шизофренії, деменції, соматоформних розладів, психосоматичних розладів, посттравматичних стресових розладів, післяполового психозу та неврозу, розладів сну, тощо.
Київ, вул. Іоанна Павла II, 16
Ліна Сергіївна - професіонал в області ортодонтичної стоматології. Проводить консультативний прийом і огляд, займається лікуванням карієсу, пульпіту, пародонтиту під дентальним мікроскопом, проводить ортодонтичне лікування неправильного прикусу за допомогою брекет-систем, знімних пластин, трейнерів, кап