Приватні лікарі Києва

Лікар-уролог вищої категорії, займається лікуванням інфекційних і запальних захворювань чоловічої сечостатевої системи.
Лікар-невролог вищої категорії
Казарін Ольга
Обухів, с. Плюти, вул. Малишко, 27
Клінічний онколог. Основні напрямки практичних і наукових досліджень: нейроонкологія, саркоми, меланоми, пухлини системи травлення.
Саллам Сааід
Лікар-кардіолог, кандидат медичних наук, займається діагностикою і, звичайно ж, лікуванням усіх поширених кардіологічних захворювань.
Кваліфікований подолог вирішує проблеми з відшарування та деформації нігтьових пластин, грибкових захворювань, утворення мозолів та натоптишів, тріщин, підвищеної пітливості стоп та виконує лікування вріслих нігтів за допомогою пластин і титанової нитки
Київ, ул. Героев Днепра, 35
Терапевт вищої категорії проводить консультування, діагностику і лікування хвороб дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної систем, шкірних покривів. Доктор застосовує в роботі інструментальні методи дослідження. У Віктора Борисовича великий практичний досвід в медицині
Наталія Петрівна спеціалізується на лікуванні та діагностиці ГРВІ, захворювань дихальної, травної, серцево-судинної системи. Проводить консультативний прийом, огляд, призначає лікування, направляє при необхідності до фахівців вузького профілю. Веде прийом дорослих і дітей від 10 років
Ходосівка, вул. Березова, 2
Ортопед-травматолог, має вищу категорію. Займається лікуванням дитячого, дорослого сколіозу, остеохондрозу, протрузії дисків хребта, больових відчуттів в спині в післяпологовому періоді. Проводить програму зміцнення м'язового корсету спини
Людмила Сергіївна — дитячий невролог зі стажем роботи понад 25 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань нервової системи, в тому числі епілепсій: полегшує життя маленького пацієнта і допомагає звести до мінімуму проявів хвороби
Світлана Олексіївна проводить діагностику і лікування захворювань анемії різного походження (залізодефіцитні, полідефіцитна, В12-фолієводефіцитної, анемії вагітних і. Т.д.), тромбоцитарного і гемморагічного синдрому, еритроцитоз.