Юлія Михайлівна - досвідчений фахівець за профілем загальної гінекології: вона лікує хвороби запальної природи, хвороби, які можуть передаватися статевим шляхом. Також доктор Ковехова займається супроводом вагітних (при нормальній / ускладненою вагітності, після ЕКЗ).
Ольга Іванівна обіймає посаду головного лікаря Міжнародного центру Genesis Dnepr. Доктор Ревіло О. І. є досвідченим акушером-гінекологом, вона має за даним напрямком вищу категорію. Серед її професійних інтересів - лікування хвороб гінекологічного профілю, супровід вагітності (при втраті плода, після ЕКЗ, ускладненою / нормальної).
Маргарита Олегівна є сертифікованим фахівцем з проведення процедур по лазерній косметології. Роганова М. О. проводить лазерну епіляцію обличчя, спини, грудей, кінцівок, інтимних зон.
Ірина Валеріївна є сертіфікованім фахівцем з проведення процедур за безпосередньо лазерної косметології. Луцька І. В. проводити лазерну епіляцію лица, спини, грудей, кінцівок, інтимних зон.
Лікар-подолог, проводить видалення бородавок, мозолів і натоптишів, протезування нігтьової пластини, лікування ран і тріщин на стопі, врослих ділянок нігтів, онихомикоза, а також здійснює обрізний і апаратний педикюр.
Сімейний лікар проводить санітарно-просвітницьку роботу з пацієнтами. Бере участь в науково-практичних конференціях. Спеціалізується на лікуванні хвороб внутрішніх органів, володіє різними сучасними методами діагностики такими, як інструментальна, диференціальна і лабораторна
Лікар-кардіолог, спеціалізується на проведенні функціональної діагностики серця. Проводить такі дослідження, як холтерівське моніторування, електрокардіограма і пікфлоуметрія.
Дитячий анестезіолог, володіє всіма сучасними методами анестезії. Проводить підготовку до операції, контролює стану пацієнта в процесі хірургічного втручання.