Лікар спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, профілактику, видалення молочних зубів, лікування в умовах медикаментозного сну. Лікує такі хвороби та патології, як: карієс, пульпіт, періодонтит, стоматит. Веде прийом дітей від народження
Андрій Михайлович кваліфікований масажист. Проводить загальний масаж тіла, антицелюлітний масаж, STYX пеленання Aroma Derm, моделюючий ліфтинг обличчя.
Олександр Ігорович лікар нарколог, спеціалізується на лікуванні алкогольної, наркотичної та інших залежностей. Також лікар займається медикаментозним лікуванням залежностей в стаціонарі, проводить детоксикацію
Основними пріоритетами лікаря в хірургічній практиці є якість та швидкість, безболісність та комфорт пацієнта, командна робота лікаря та пацієнта, а також комплексний підхід до будь-якої стоматологічної проблеми
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікує катаральний гінгівіт,
хронічний генералізований пародонтит, карієс будь-якої складності молочних та постійних зубів.
Оборотний і необоротний пульпіт на тимчасових і постійних зубах, пульпіт ускладнений періодонтитом. Працює за чітко вибудованими медичними протоколами, що дозволяє досягати позитивного результату в лікуванні
Лікар проводить професійну чистку зубів,. Також Надія Олегівна проводить уроки гігієни та підбір правильних засобів індивідуальної гігієни порожнини рота.
Лікар-стоматолог, що спеціалізується на терапевтичній стоматології та гігієні. Постійно вдосконалює навички на провідних навчальних курсах та застосовує на практиці науково обґрунтовані підходи.