Приватні лікарі Києва

Лікар Педіатр Прокопчук  Дмитро  Ярославович на Doc.ua
Лікар  Іванова  Наталія  Олександрівна на Doc.ua
Іванова Наталія Олександрівна
Лікар Стоматолог-хірург Глущенко  Олександр  Сергійович на Doc.ua
Олександр Сергійович - хірург - імплантолог. Займається складанням комплексних планів лікування, якими займається команда « Brovchak Dental» . Спеціалізується на проведенні зубозберігаючих маніпуляцій та операцій. Проводить видаленням та імплантацію зубів будь якої складності.
Лікар Терапевт Коротич Вероника Сергіївна на Doc.ua
Лікар терапевт, сімейний лікар. Веде прийом дорослих, 6 років досвіду. Закінчила Національний Медичний Університет імені О.О. Богомольця, Інститут післядипломної освіти ім. О.О. Богомольця. Працювала в приватних та державних клініках Києва та Закарпаття. Сфери діяльності Нутриціологія, Гастроентерологія, Алергологія, Пульмонологія, профілактична медицина, захворювання серцево-судинної системи та інші. Діагностика та лікування Коронавірусної інфекції, Грипа. Онлайн та Офлайн консультування. Допомога в підборі стратегії діагностики та лікування хвороб різного профілю. Індивідуальне розроблення діагностичної стратегії онкологічного пошуку. Діагностика анемій. Допомога в розборі ваших аналізів. Вивчає та використовує в повсякденній роботі сучасні англомовні протоколи діагностики та лікування захворювань для надання найбільш кваліфікованої новітньої допомоги своїм пацієнтам.
Лікар Невролог Марштупа  Віта Віталіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні різноманітних неврологічних захворювань. Віта Віталіївна кваліфікована у наданні медичних консультацій з упором на оцінку пацієнтів, правильний діагноз та ефективне лікування. Лікар має досвід рекомендації та призначення відповідного лікування. Зосереджена на співпраці з медичними бригадами та медичними працівниками щодо медичних питань та догляду за пацієнтами. Забезпечує дотримання інструкцій з охорони здоров’я та стандартної практики. Віта Віталіївна захоплюється неврологічними проблемами та науковими дослідженнями в цій галузі.
Лікар Стоматолог Жук Інна Вікторівна  на Doc.ua
Лікар проводить ортодонтичну діагностику з планом лікування, депрограмацію жувальних м'язів, міогімнастику, підбір та лікування ортодонтичними апаратами, встановлення брекет-систем, професійне комплексне чищення порожнини рота, гігієну та профілактику.
Лікар Масажист, Реабілітолог Цимбал Юрій  Валерійович на Doc.ua
Лікар Проктолог, Хірург, Ендоскопіст Масловський Володимир  Юрійович на Doc.ua
Лікар Дерматолог Богачова Анжеліка  Володимирівна на Doc.ua
Лікар Алерголог, Гастроентеролог, Педіатр Леп'явко  Інна  Юріївна на Doc.ua
Лікар педіатр з досвідом роботи в державних і приватних закладах, лікар гастроентеролог- дитячий лікар алерголог-дитячий. Консультації з грудного вигодування, введення прикорму, вакцинація дітей за календарем і з порушенням календаря, лікування поширених захворювань дитячого віку, захворювання органів травлення, діагностика і лікування алергічних захворювань.