Приватні лікарі Києва

Лікар Дерматовенеролог Климчук Ераст Вікторович на Doc.ua
Климчук Ераст Вікторович
Доктор медичних наук
Житомир, ул. Чудновская, 102
Дерматовенеролог, має вищу категорію, доктор медичних наук, лікує захворювання шкіри (псоріаз, екзему, коросту, дерматит), венеричні хвороби: сифіліс, гонорею, трихомоніаз, уреаплазмоз, мікоплазмоз.
Лікар Масажист Куреня Сергій Дмитрович на Doc.ua
Сергій Дмитрович має роки практики в усіх напрямках і видах масажу: лікувальний, загальнозміцнюючому, профілактичному, спортивному, сегментарно-рефлекторному, медовому, баночному, лімфодренажному і т.д.
Лікар УЗД-фахівець Рубан Галина Віталіївна на Doc.ua
Доктор Рубан Г.В. є фахівцем з проведення всього спектру ультрасонографії для діток різного віку. Галина Віталіївна здійснює нейросонографію, дослідження тимуса, діагностику дисплазії тазостегнових суглобів і інші УЗ-дослідження.
Лікар Онколог, Хірург Чевердюк Дмитро Олександрович на Doc.ua
Дмитро Олександрович займається хірургічною гепатологією, гастроентерологією, онкохірургією, хірургією органів черевної порожнини, заочеревинного простору при онкології і доброякісній патології і т.д. Його авторству належить понад 40 наукових публікацій і патентів.
Лікар Дерматолог, Косметолог Денищук Оксана Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-дерматокосметолог, мезотерапевт, здійснює ін'єкційні методи омолодження обличчя, безін'єкційна кисневу мезотерапію (оксімезотерапія), озонотерапію, контурну пластику, відновлення гормонального балансу.
Лікар Флеболог, Хірург Рязанов Дмитро Юрійович на Doc.ua
Рязанов Дмитро Юрійович
Доктор медичних наук
Запоріжжя, ул. Счастлива, 1
Авторству і співавторства професора хірургії Дмитру Юрійовичу належить понад 150 наукових публікацій, в тому числі зарубіжних, а також 15 патентів, 2 авторських права на наукову працю, 2 методичних рекомендації, інформаційний лист, навчальний посібник. Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці прогресування захворювань судин артерій і вен, абдомінальній хірургії. Застосовує ендоскопічні методи обстеження, проводить ендоскопічні операції будь-якої складності. Займається хірургією гострих і хронічних патологій, гр
Лікар Рентгенолог Білих Ганна Іванівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на проведенні всіх видів рентгенологічних обстежень. Спеціаліст працює на сучасному обладнанні, виконує рентгенографію суглобів, кісток, черепа, черевної порожнини і т.д.
Лікар Анестезіолог Васильєв Віктор Анатолійович на Doc.ua
Лікар кваліфікований і досвідчений анестезіолог. Проводить підготовку до оперативних втручань (наркоз), володіє всіма сучасними технологіями в області анестезії.
Лікар Невролог, Вертебролог Волян Вікторія Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як неврологія, Порушення сну, депресія, внутрішньочерепна гіпертензія и вегето-судинна дистонія, травми голови та спини.
Лікар Косметолог Зверховська Ольга Василівна на Doc.ua
Ольга Василівна є досвідченим косметологом, вона більше 20 років займається проведенням послуг з естетики обличчя і тіла. Лікар Зверховський пройшла курси з мезотерапії, масажу, дренажу обличчя.