Лікар хірург-онколог, проктолог. Проводить оперативне лікування онкологічних захворювань будь-якого ступеня складності органів шлунково-кишкового тракту (рак прямої кишки, рак сигмовидної кишки, рак шлунка рак стравоходу)
Швидко і ефективно опрацьовує базову підготовку дитини до школи. Має великий досвід навчання дітей читання, в тому числі виразного читання, розвитку мовлення, формування каліграфічного почерку, вивчення складу числа, розвитку логічного мислення. Надає допомогу учням початкових класів в оволодінні предметами шкільної програми. Добре знає психологію дітей даного віку.
УЗД-фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, нирок, органів малого таза, щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин і органів калитки.
Інна Володимирівна понад 20 років проводить ультразвукову діагностику. Лікар досліджує суглоби, залози (молочні, щитовидну, привушні, слинні), сечовидільну систему, органи черевної порожнини і інші органи і системи
Лікар спеціалізується на функціональній діагностиці. Спеціаліст встановлює ступінь порушення функції різних органів і фізіологічних систем організму на основі вимірювання фізичних, хімічних або інших об'єктивних показників
Анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики вищої категорії. Докторант. Має патенти і нововведення. Марина Василівна займається визначенням оптимальної тактики лікування головного мозку за результатами ультразвукового дослідження кровопостачання головного мозку.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, езофагогастроскопія, ендоскопічна внутрішньошлункова pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка