Головний лікар "PhilDent" - центру сучасної стоматології, доктор стоматолог-ортопед вищої категорії, професійна спеціалізація - підготовка і проведення "під ключ" знімного і незнімного протезування, установка мікропротезів - вінірів.
Олег Петрович спеціалізується на проведенні сучасної ендоскопічної діагностики травного тракту, проводить фіброгастроскопію, фіброколоноскопію і інші ендоскопічні дослідження.
Професор і доктор Голяновський займає пост завідувача акушерсько-гінекологічної кафедри НМАПО ім. Шупика, авторству фахівця належить понад 80 наукових робіт і одна монографія, написана в співавторстві. Олег Володимирович проводить впровадження сучасних перинатальних і гінекологічних методик, рекомендованих ВООЗ.
Лікар-невролог (вища категорія), здійснює терапію хвороб головного та спинного мозку (судинних), полиневропатий, патологій периферичної нервової системи, вертеброгенних неврологічних синдромів та ін.
Владилена Володимирівна лікар-офтальмолог вищої категорії, вона проводить панретинальну і переферичну лазеркоагуляцию, допомагає підібрати окуляри і комплексно обстежує зір.
Лікар кардіореанімаційних бригади швидкої медичної допомоги, вищої категорії. Займається лікуванням, діагностикою та профілактикою невідкладних станів в медицині.
Зоя Іванівна має вищу категорію по кардіології. Вона спеціалізується на лікуванні нейроциркуляторної дистонії, стенокардії, аритмії, міокардиту, ішемічної хвороби серця, хвороб клапанного апарату серця, кардіоміопатії.
Лікар спеціалізується на проведенні всіх видів рентгенологічних обстежень. Спеціаліст працює на сучасному обладнанні, виконує рентгенографію суглобів, кісток, черепа, черевної порожнини і т.д.
Займає посаду головного позаштатного стоматолога-ортопеда МОЗ України. Завідує кафедрою ортопедичної стоматології в НМАПО ім. П.Л. Шупика. Віталію Івановичу присуджено вчене звання професора.