Приватні лікарі Києва

Лікар Офтальмолог Дячук Інна Володимирівна на Doc.ua
Запоріжжя,
Лікар займається комплексною діагностикою зору, обстеженням сітківки ока, рогівки,, дослідження рівня і гостроти зору і лікуванням різних захворювань очей.
Лікар Стоматолог Хоружая Рита Юхимівна на Doc.ua
Хоружая Рита Юхимівна
Спеціаліст в сфері нехірургічного лікування захворювань пародонту та слизової оболонки порожнини рота. За роки клінічної та наукової діяльності видала понад 500 робіт, стала автором близько 10 навчальних посібників керуючого типу по розділах: «Захворювання пародонта», «Захворювання слизової оболонки порожнини рота», автор понад 70 патентів на винахід.
Лікар Алерголог Качкіна Людмила Іванівна на Doc.ua
Лікар-алерголог з досвідом в терапевтичній практиці та 38-річним стажем роботи. Людмила Іванівна веде консультативний прийом, проводить профілактичні огляди, діагностику та лікування алергічних захворювань різної етіології.
Лікар Рентгенолог, Радіолог Підгірна Казимира Казимирівна на Doc.ua
Спеціалізується на проведенні рентгенологічної діагностики у дорослих і дітей. Володіє всіма сучасними методами рентген-діагностики, має величезний досвід роботи, є лікарем першої кваліфікаційної категорії
Лікар Акушер-гінеколог Римаренко Віталій Борисович на Doc.ua
Римаренко Віталій проводить системну терапію захворювань з високою ефективністю, швидко і точно ставить діагноз. Спеціалізується на лікуванні фіброміоми матки, ерозії і дисплазії шийки матки, невиношуванні вагітності, захворювань, що передаються статевим шляхом
Лікар Анестезіолог Буяло Віктор Корнійович на Doc.ua
За 38 років роботи Віктора Корнійовича з його безпосередньою участю було врятовано понад 6 тисяч дітей. Надає невідкладну, реанімаційну допомогу дітям з вкрай важкими формами інфекційних захворювань, виконує реанімацію. Проводить знеболювання під час хірургічних операцій та обстежень в травматології, урології, оториноларингології
Лікар Стоматолог, Терапевт Смоляренко Тетяна Іванівна на Doc.ua
Лікар Психолог Анопрієнко Олена Василівна на Doc.ua
Анопрієнко Олена Василівна
Олена Василівна надає психологічний супровід дітей, які отримують лікування в інших відділеннях лікарні, займається корекційною та психотерапевтичною допомогою дітям і підліткам. Проводить лікування таких станів, як: тривожні, депресивні стани, психосоматичні порушення, порушення поведінки у дітей, тривожно-фобічні розлади, порушення дитячо-батьківських, сімейних відносин.
Лікар Сімейний лікар Шабля Тетяна Петрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар Сімейний лікар Лихошерстова  Лариса  Михайлівна на Doc.ua
Доктор вищої категорії надає первинну медичну допомогу. Формує і контролює виконання плану обстежень та лікування. Призначає медичні препарати. Консультує з питань імунопрофілактики.