Дитячі лікарі Києва

Лікар Анестезіолог, Реаніматолог Воликов Ігор Олександрович на Doc.ua
Ігор Олександрович виконує ургентну та планову анестезіологію в гінекології, травматології та абдомінальній хірургії, проводить інтенсивну терапію пацієнтів, консультує іноземних пацієнтів (США, Франція, Нова Зеландія і т. д.). Ігор Олександрович також є дитячим анестезіологом
Лікар Педіатр Омельченко Людмила Василівна на Doc.ua
Лікар педіатр вищої категорії Омельченко Людмила Василівна має значний досвід роботи. Проводить діагностику і лікування захворювань у дітей, надання невідкладної допомоги, інтенсивну терапію у новонароджених і дітей в критичному стані.
Лікар Невролог Корніленко Брігітта Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та веденні дітей від народження до 18 років з розладами нервової системи, проводить неврологічні огляди у немовлят, профілактичні огляди дітей перед вступом до дитячого садка, школи, навчальні заклади тощо. Кожному маленькому пацієнту і його батькам лікар приділяє максимальну увагу.
Лікар Рентгенолог Шугалевич Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на рентгенології. Проводить усі види рентгенологічних досліджень; рентгенологічні обстеження дорослих, профілактичне обстеження всіх органів для раннього виявлення та діагностики різних патологій; діагностичні обстеження гострих захворювань. Веде прийом для дітей з 3-х років
Лікар Масажист Маслова Наталія Ігорівна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
Лікар спеціалізується на масажах. Проводить такі види масажу, як: оздоровчий, антицелюлітний, лімфодренажний, ароматичний, медовий. Також, займається обгортанням. Веде прийом для дітей від 6 років
Лікар Психіатр Макаренко Ганна В’ячеславівна на Doc.ua
Макаренко Ганна В‘ячеславівна – лікарка з багаторічним досвідом роботи, яка займається психіатричною допомогою дітям. Психіатриня впровадила нові підходи до діагностики та лікування розладів аутистичного спектру, гіперкінетичних розладів, афективних порушень у дітей та підлітків.
Лікар Уролог Кнігавко Олександр Володимирович на Doc.ua
Кнігавко Олександр Володимирович
Доктор медичних наук
Доктор медичних наук, професор кафедри урології, нефрології і андрології ХНМУ, лікар андролог, уролог. Проводить діагностику та амбулаторне лікування еректильної дисфункції, ЗПСШ, імпотенції. Виконує фаллопротезування зі збільшенням статевого члену; операції та консервативне лікування при хворобах Пейроні; реконструктивні операції на уретрі, статевому члені та яєчках; подовження або потовщення статевого члену; збільшення голівки статевого члену. Лікування фімозу, короткої вуздечки, варикоцеле, гідроцеле, кісти насіннєвого канатика, викривлення статевого члена. Медикаментозне та хірургічне лікування синдрому передчасної еякуляції у чоловіків.
Лікар Мамолог Штефура Василь Васильович на Doc.ua
Лікар Сімейний лікар Тунік Наталя  Олександрівна на Doc.ua