Дитячі лікарі Києва

Лікар Масажист Висоцька Лариса Миколаївна на Doc.ua
Лариса Миколаївна спеціалізується на проведенні різних видів дитячого масажу. Виконує масаж дітям до 1-го року, лікувальний масаж дітям після 1-го року, лікувальний масаж при неврологічних і ортопедичних патологіях, бронходренажний і лімфодренажний масаж та ін. Застосовує масаж для лікування ортопедичних і неврологічних порушень новонароджених, кривошиї, дисплазії тазостегнових суглобів, вальгусного і варусного встановлення стоп, бронхіту та інших захворювань
Лікар Ендокринолог Соколова Ірина Тимофіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ендокринології. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: діабет, гігантизм, акромегалія, пролактінома, пангіпопітуїтаризм, тиреоїдит, гіпотиреоз, тиреотоксикоз, кісти і вузлові утворення щитовидної залози.
Лікар Анестезіолог Кондрацький Сергій Володимирович на Doc.ua
Лікар Хірург Браженко Віталій Валерійович на Doc.ua
Доктор спеціалізується на хірургії. Проводить лапароскопічну (інвагінація, гострий апендицит, дивертикул Меккеля, пахові грижі, варикоцеле, крипторхізм), гнійно-септичну хірургію, планові оперативні втручання
Лікар Педіатр Вольська Інна Олександрівна на Doc.ua
В компетенцію лікаря входить діагностика та лікування таких патологій і захворювань, як: гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, функціональні захворювання шлунково-кишкового тракту, дитячі інфекційні хвороби (кір, червониця, паротит, скарлатина, кашлюк, вітряна віспа), глистні інвазії, інфекції сечовивідних шляхів, інфекції шкіри, інфекційні хвороби шлунково-кишкового тракту, алергічні захворювання кропивянка, харчова алергія, дерматит, риніти , синусити, тонзиліти, кон’юктивіти, кишкові кольки у малюків, зригування, закреп, порушення апетиту, недостатня або надлишкова маса тіла, непереносимість глютену, целіакія
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Рек Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар Фізіотерапевт Власова  Анна  Анатоліївна на Doc.ua
Лікар проводить усі види фізіотерапії, фізіопунктуру. Займається лікуванням таких захворювань, як остеоартроз, остеохондроз, тендиніт, фасціїт, артрити різної етіології.
Лікар Масажист, Реабілітолог Гнізділова  Діана  Юріївна на Doc.ua
Діана Юріївна cпеціалізується на реабілітації. Діана Юріївна має практичний досвід роботи с інсультними хворими, ДЦП, володіє східними та класичними техніками масажу, а саме: лікувальний, розслабляючий, спортивний, лімфодренажний, екстрамоделюючий, антицелюлітний. Проводить кінезіотерапію, працює с біоенергетикою людини с використанням аромамасел та медитативних мантр.
Лікар Отоларинголог Єсіна  Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар-оториноларинголог приймає пацієнтів з гострими і хронічними формами тонзиліту, отиту, порушенням слуху, гнійних захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить діагностику і лікування порушень слуху і вірусних захворювань ЛОР-органів. Виконує видалення новоутворень носоглотки і видалення чужорідних тіл.
Лікар Масажист, Реабілітолог Варзар Лариса Григорівна на Doc.ua