Дитячі лікарі Києва

Лікар Масажист Святкевич Людмила Василівна на Doc.ua
Масажист з 25-річним досвідом роботи, лікар вищої категорії. Спеціалізується на хіромасажі обличчя і тіла, лімфодренажі, робить дитячий масаж.
Лікар Уролог Устенко Генадій Миколайович на Doc.ua
Устенко Генадій Миколайович
Лікар-уролог дитячий вищої категорії, кандидат медичних наук, має великий досвід використання лапароскопічних методик при проведенні хірургічних операцій. Виконує операції будь-якої складності (планові і ургентні).
Лікар Педіатр Мітюряєва-Корнейко Інга Олександрівна на Doc.ua
Мітюряєва-Корнейко Інга Олександрівна
Доктор медичних наук
Має вищу категорію по педіатрії. Пріоритетні напрямки роботи доктора Мітюряєвої-Корнейко: діагностування і подальше лікування енурезу, нетримання сечі, нейрогенного сечового міхура, вегетативних дисфункцій у неповнолітніх. У лікуванні використовує методи гомеопатії та рефлексотерапії.
Лікар УЗД-фахівець Міненко Діна Петрівна на Doc.ua
УЗД-фахівець (перша категорія), проводить ультразвукове дослідження нирок, тимуса, молочних залоз, тазостегнових суглобів, щитовидної залози, а також УЗД в дитячій гінекології
Лікар Педіатр, Неонатолог Дутова Олена Валеріївна на Doc.ua
Педіатр і неонатолог Олена Валеріївна володіє великим досвідом спостереження дітей з народження, включаючи дітей з вродженими та хронічними порушеннями, займається консультуванням з питань вигодовування, вакцинації, догляду за дитиною та ін.
Лікар Офтальмолог Степанова Світлана Андріївна на Doc.ua
Світлана Андріївна спеціалізується на проведенні діагностики, корекції і терапії захворювань очей. Лікар лікує вікові захворювання, очні патології, інфекційні та запальні захворювання. У своїй роботі застосовує новітні і сучасні методики.
Лікар Гепатолог, Педіатр Чернега Наталія Вікторівна на Doc.ua
Чернега Наталія Вікторівна
Керівник клінічного відділення дитячої гепатології ГУ "Інститут Педіатрії, акушерства і гінекології" АМН України (НДІ ПАГ)
Лікар Педіатр Савкіна Олена Петрівна на Doc.ua
Савкіна Олена Петрівна
Спеціалізується на консультативній, профілактичній, лікувально-діагностичній допомозі дітям і підліткам. Визначає вікову відповідність розвитку дитини, діагностує і лікує патологію і всі основні захворювання дитячого віку, консультує батьків з питань імунопрофілактики та вакцинації. Проводить профілактичні огляди школярів, при необхідності призначає консультації лікарів-фахівців. Постійно підвищує свій професійний рівень.
Лікар Фізіотерапевт Костенко Ірина Амасовна на Doc.ua
Лікар фахівець з багаторічним стажем, займається лікуванням різних захворювань за допомогою фізіотерапевтичних методів: міостімуляції, діадинамотерапії, кріотерапії, теплотерапії, лазеротерапії та ін. Проводить комплексне відновлення після перенесених важких інфекцій, підтримуючу терапію для часто хворіючих
Лікар Педіатр Стоянова Алла Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-педіатр вищої категорії, завідувачка відділенням дитячого стаціонару проводить діагностику, профілактику і ефективне лікування дитячих захворювань, таких як позагоспітальні пневмонії, обструктивний бронхіт, стенозуючий ларинготрахеїт, ацетонемічний синдром і ін.