Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Полтавська, 4
Спеціаліст по гештальт-терапії. Надає допомогу, спрямовану на розуміння себе, поліпшення взаємин у сім'ї, парі, працює з тривогами, страхами, панічними атаками, низькою самооцінкою і психосоматичними симптомами.
Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11А, 12 поверх, офіс 1210
Ігор Михайлович - лікар фізичної реабілітації приймає пацієнтів з болем у спині і шиї, захворюваннями суглобів, з розтягуваннями м'яких тканин. Для лікування використовує кінезітерапію і оздоровчий масаж
Лікар спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, диференціальну діагностику патологій шкіри, підбір догляду при проблемній шкірі. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, розацеа, себорейний дерматит, дисгідротична екзема
Лікар Офтальмолог Козловська   Оксана Йосипівна на Doc.ua
4.0
Оксана Йосипівна лікар-офтальмолог, дитячий лікар-офтальмолог. Фахівець з підбору окулярів та лінз будь-якої складності. Проводить підбір складної корекції зору (мультифокальна корекція, корекція з порушенням акомодації та конвергенції), лікування переднього відділу ока, корекцію зору при кератоконусі, лікування синдрому сухого ока та комп'ютерного синдрому). Виявляє та лікує порушення бінокулярного зору. Також Оксана Йосипівна проводить підбір окулярних лінз для контролю прогресуючої короткозорості.
Лікар Масажист Буднюк Руслана Миколаївна на Doc.ua
4.0
Масажист із 8-річним досвідом роботи. Допомагає відновити фізичний стан, зняти напругу та покращити загальне самопочуття як дорослих, так і дітей. У своїй практиці спеціаліст виконує різні види масажу: лікувально-профілактичний, лімфодренажний, тригерний, баночний, а також відновлюючий і релакс-масаж. Окрему увагу приділяє масажу обличчя та роботі з дітьми — проводить процедури для малюків від 1,5 місяця, враховуючи всі вікові особливості та стан здоров’я.
Лікар Психіатр Поліщук Анна Юріївна на Doc.ua
Львів, вул. Липова Алея, 15
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Абдужабаров Макка-Шаріп Бадрутдінович на Doc.ua
4.0
Провідний лікар. Стоматолог-ортопед, спеціалізується на тотальному протезуванні, протезування на імплантах, імплантації, лікуванні дисфункції СНЩС. Досвід роботи у цифровому протоколі. Стаж роботи понад 12 років.
Лікар Нейрохірург Молодецький Олександр Михайлович на Doc.ua
Львів, вул. Кульпарківська, 64 А
Винники, вул. Галицька, 48 А
Консультація
Київ, вул. Білоруська, 11
Лікар спеціалізується на алергології та сімейній медицині. Кваліфікований фахівець з великим стажем роботи, який займається діагностуванням та профілактикою алергічних захворювань у дітей. Віра Павлівна має досвід роботи за кордоном, проводить комплексне лікування інсектної, харчової, лікарської, сезонної та інших форм алергії