Дитячі лікарі Києва

Тетяна Анатоліївна лікар вищої категорії, вона спеціалізується на безопераційному лазерному лікуванні, отоларингологічних, гінекологічних, гастроентерологічних, урологічних, дерматологічних, косметологічних і ще багатьох інших захворюваннях.
Анна Гапоненко дитячий лікар-стоматолог, вона проводить професійну чистку зубів, профілактику карієсу, періодонтиту і пульпіту, лікує захворювання слизової оболонки порожнини рота у дітей
Київ, вул. Ломоносова, 50/2
Алла Анатоліївна є головним лікарем клініки AllDenta. Спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній стоматології. Займається профілактикою стоматологічних захворювань, лікуванням постійних і молочних зубів. Проводить художню реставрацію, відновлення зубних рядів коронками, вінірами, вкладками, за допомогою нейлонових і бюгельних протезів.
Лікар Педіатр Вовченко Раїса Іванівна на Doc.ua
Вовченко Раїса Іванівна
Раїса Іванівна педіатр з 50-річним досвідом. Проводить діагностику і лікування дитячих захворювань, імунопрофілактику.
Лікар Сімейний лікар Лобанова Галина Іванівна на Doc.ua
Галина Іванівна — лікар сімейної медицини з досвідом роботи більше 50 років. Спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної і серцево-судинної системи, захворювань шкіри, шлунково-кишкового тракту та ін. Займається лікуванням ГРЗ, отиту, бронхіту, риніту, гастриту, холециститу та ін.
Лікар Педіатр Cуботина Лариса Анатольевна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт, Лікар функціональної діагностики Лущик Надія Григорівна на Doc.ua
Лікар-невролог, педіатр, рефлексотерапевт вищої категорії. Займається питаннями лікування, діагностики та профілактики серцево-судинних і психоневрологічних захворювань.
Лікар Психолог Рибалка Валентин Васильович на Doc.ua
Рибалка Валентин Васильович
Доктор медичних наук
Лікар спеціалізується на психології. Проводить психолого-педагогічне, сімейне, професійне, геронтопсихологічне, суїцидально-психологічне, онкопсіхологічне, з організації громадянського суспільства і демократизації консультування
Лікар Педіатр Королюк  Анатолій Сергійович на Doc.ua
Лікар Хірург Харків Леонід Вікторович на Doc.ua
Щелепно-лицьовий хірург, доктор медичних наук, в Україні заснував новий напрям хірургії дитячого віку - раннє лікування (хірургічне та комплексне) вроджених і набутих вад обличчя. Проводить лікування флегмони, абсцесу, вивиху і перелому щелепи, заячої губи, вовчої пащі.