Тетяна Михайлівна дотримується уважного й системного підходу до діагностики та лікування пацієнтів. У роботі приділяє особливу увагу ретельному обстеженню, своєчасному виявленню офтальмологічних змін і формуванню зрозумілих рекомендацій щодо лікування та подальшого спостереження.
Лікар-офтальмолог, дитячий лікар-офтальмолог, ретинолог, лазерний хірург. Спеціалізується на лазерній хірургії сітківки та лазерному лікуванні глаукоми. Має значний практичний досвід у застосуванні сучасних лазерних технологій для лікування периферичних дистрофій сітківки, розривів, діабетичної ретинопатії та глаукоми.
Лідія Олексіївна — лікар-офтальмолог із 13-річним досвідом роботи. Приймає дорослих пацієнтів, спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні широкого спектра офтальмологічних захворювань. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта, точність діагностики та призначеного лікування. Її консультації ґрунтуються на ретельному обстеженні, чіткому поясненні діагнозу та зрозумілих рекомендаціях щодо подальшого спостереження.
Логопед вищої категорії, педагог, у своїй практичній роботі досягла великих результатів в корекції загального недорозвинення мови, порушеннях вимови, ритму і темпу мови, заїкання.
Наталія Іванівна спеціалізується на наданні послуг з офтальмології. Балашова Н. І. займається контактним коригуванням зору, оптометрією. Вона індивідуально підбирає контактні лінзи для пацієнта, працюючи з провідними виробниками м'яких лінз.
Логопед вищої категорії, педагог, володіє широким переліком психологічних і логопедичних прийомів, проводить корекцію мовних порушень, дикції, вимови звуків у дітей із загальним недорозвиненням мови, затримкою розвитку мови.
Керівник спеціалізованої школи правильного мовлення "Риторика", логопед вищої категорії, педагог. Спеціаліст має великий досвід успішної роботи, в'язаної з корекцією порушень мови і вимови, включаючи порушення пов'язані з порушеннями слуху у дітей.
Токар А.А. є логопедом з досвідом, фахівцем з корекції порушень мовлення і розвитку у дітей з такими проблемами, як алалія, дизартрія, ринолалія, затримка розвитку мови. Також Ганна Олександрівна працює з дітьми з порушеннями з розряду аутистичних і синдромом Дауна.
Доктор Скейк спеціалізується на загальній стоматології та, маючи досвід роботи в ортопедії, хірургії та терапії, може ставити максимально коректні діагнози і призначати лікування навіть в найбільш проблематичних випадках.