Лікар спеціалізується на неврології. Проводить функціональну діагностику, загальний огляд і консультативний прийом, фотосоматоскопію, антропометрію, мануальну діагностику, методику постізометричної міорелаксації, заняття на вертебрологічних тренажерах. Веде прийом від 6 років
Олена Володимирівна лікар невропатолог вищої категорії. Лікар спеціалізується на лікуванні нейроциркуляторної дистонії, дисциркуляторної енцефалопатії, стану після перенесеного інсульту, ТІА, хвороби Паркінсона, розсіяного склерозу.
Ирина Анатольевна врач нетрадиционной медицины, невролог, является кандидатом медицинских наук и автором более 80 публикаций. Проводит диагностику и лечение как медикаментозное так и лечение заболеваний и симптомов со стороны различных систем и органов методами народной и нетрадиционной медицины (гомеопатия, гирудотерапия, фитотерапия, мануальная терапия)
Лікар спеціалізується на неврології. Займається лікуванням захворювань центральної і периферичної нервової системи. Проводить прозеринову пробу, лікувальний масаж
Лікар-невролог. Надає лікувально-діагностичні послуги за неврологічним профілем. Лікує захворювання пов'язані з ураженням центральної та периферичної нервової системи, патологіями хребта і суглобів, епілепсію, судинною патологією.