Віолетта Миколаївна - фахівець в області НЛП-практик, еріксоновського гіпнозу. Займається лікуванням неврологічних, компульсивних розладів, психологічних травм. Проводить ефективну терапію, що дозволяє внутрішньоособистісні, міжособистісні і сімейні проблеми.
Артем Миколайович лікар психіатр, нарколог, психотерапевт. Профільні напрямки - невідкладні стани в структурі хімічних залежностей та психічних розладах, комбіновані і змішані розлади. Маючи вагомий досвід роботи, лікар коректно і максимально точно встановлює діагноз і призначає лікування. Артем Миколайович На протязі 12 років працював лікарем психіатром у відділенні невідкладної психіатрії, керував відділенням невідкладних станів та реанімації, з 2016 року заснував власну психіатричну клініку.
Веде онлайн та офлайн прийом, впроваджує безперервний супровід пацієнта до одужання.
Займається корекцією поведінки дітей з аутістичним спектром і з затримкою психо-мовного розвитку, консультативною роботою батьків та дітей з особливостями у розвитку, корекцією дитячо-батьківських відносин, мотивацією дітей до шкільного навчання і розвитком пізнавальних процесів (пам'ять, увага, мислення) дітей дошкільного віку.
Спеціалізується на корекції поведінки дітей, у яких діагностовано аутистичний спектр і затримка психо-мовного розвитку, на наданні консультативних послуг батькам і дітям з особливостями у розвитку, на розвитку пізнавальних процесів у дітей. Також проводить консультативні зустрічі з дорослими, використовуючи різні психотерапевтичні методики.
Психолог, біоенерготерапевта, міжнародної категорії, консультант з сімейних проблем. Спеціалізується на емоційних порушеннях (страх, невпевненість в собі). За майже півстоліття працював у багатьох містах колишнього СРСР, в різних містах України. Засновник і перший директор одного з перших і найбільших приватних лікувально-діагностичних центрів м.Харкова, "Еввіва". Експерт з лікування алкогольної, наркотичної, ігрової, нікотинової залежності, має власні методики, вилікував понад 9 000 пацієнтів
Проводить консультації з питань дитячо-батьківських відносин, сімейних відносин, адаптації дітей до дитячого садка і до школи. Консультує батьків і дітей з проблемами спілкування, а також дітей з особливостями у розвитку.