ПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИПРЕМІУМ МІСЦЕ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ
Анастасія Олександрівна – психолог, член Європейської Ліги Гіпнотерапевтів та Психологів. Понад 4 роки працює з дітьми, батьками та людьми, що зазнали травм, втрат, насильства або інших складних життєвих обставин. Робота Анастасії ґрунтується на діалозі та експериментуванні, де ми разом досліджуємо ваші емоції та вирішуємо внутрішні конфлікти. Я створюю безпечний простір для самопізнання та росту, допомагаючи активізувати ваші ресурси для змін. Лікар гарантує конфіденційність і підтримку.
Вікторія Анатоліївна спеціалізується на психології. Веде прийом дорослих і дітей. Проводить психодіагностику порушень когнітивних функцій (пам'ять, увага, мислення та ін.), особистісних особливостей і акцентуацій (у підлітків), рівня інтелектуального розвитку дорослих і дітей, постстресових розладів та ін.
Олена Анатоліївна є досвідченим психологом, кандидатом соціологічних наук. Займається лікуванням захворювань психологічного характеру у дітей, дорослих. Проводить індивідуальні, сімейні консультації, групові тренінги.
Займається корекцією поведінки дітей з аутістичним спектром і з затримкою психо-мовного розвитку, консультативною роботою батьків та дітей з особливостями у розвитку, корекцією дитячо-батьківських відносин, мотивацією дітей до шкільного навчання і розвитком пізнавальних процесів (пам'ять, увага, мислення) дітей дошкільного віку.
Анастасія Сегргіївна спеціалізується на дорослій та дитячій психології. Проводить консультації та корекційну роботу для дорослих, дітей, а також сімейних пар, у тому числі корекцію поведінки та комунікації в природному середовищі (дитячий садок, школа та ін.) для дітей з особливостями розвитку та проблемами комунікації
Психолог надає послуги з розвитку та виховання дитини, покращення стосунків між батьками та дитиною, корекції рівня тривожності, агресії та страхів у дитини, діагностики та розвитку її пам’яті, мислення, уваги, дрібної моторики, а також психологічної підготовки до школи. Для дорослих надає послуги з корекції особистісного росту, взаємостосунків у колективі та особистісних проблем. Веде прийом для дітей від 3-х років
Гештальт-терапевт, займається опрацюванням дитячих травм, відносин чоловік-жінка, сімейних проблем, психологічних травм. Також працює з станами і почуттями (гнів, лють, смуток і ін.).
Доктор спеціалізується на психології. Олена Юріївна допомагає пацієнтам розібратися з психологічними проблемами такими, як: емоційні і поведінкові порушення у підлітків і дітей, психологічна готовність дитини до школи, адаптація дитини до дитячого садку, школі. Веде прийом для дітей від 3-х років
Основним методом роботи Марини Олександрівни є психоаналіз. Також доктор проводить психотерапію дітей, підлітків і дорослих. Допомагає впоратися з панічними атаками, неврозами, фобіями, виявляє затримки розвитку і коригує поведінку.
Спеціалізується на корекції поведінки дітей, у яких діагностовано аутистичний спектр і затримка психо-мовного розвитку, на наданні консультативних послуг батькам і дітям з особливостями у розвитку, на розвитку пізнавальних процесів у дітей. Також проводить консультативні зустрічі з дорослими, використовуючи різні психотерапевтичні методики.