Дмитро Владиславович – оперуючий лікар-гінеколог, спеціаліст із діагностики та хірургічного лікування гінекологічних захворювань. Виконує міомектомію, поліпектомію, лікування ерозії шийки матки. Лікує кісти яєчників, ендометрит, ендометріоз, міоми, позаматкову вагітність та опущення матки та багатьох інших гінекологічних проблем за допомогою сучасних хірургічних методів.
Ігор Володимирович – оперуючий лікар-гінеколог, який здійснює прийом пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Спеціалізується на хірургічному лікуванні: виконує міомектомію, лікування спайкової хвороби та випадіння статевих органів, видаляє кісти яєчників, ендометріоз, міоми та безпліддя. Проводить лікування ерозії шийки матки.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, займається проведенням УЗД-досліджень для виявлення патологій жіночої статевої системи і їх подальшим лікуванням. Проводить гінекологічні операції: видалення бартолінової залози, радикальну гістеректомію, конізацію, ексцизії шийки матки та ін.
Акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, має вищу категорію, заслужений лікар України. Проводить гінекологічні операції (видалення бартолінової залози, міоми матки, матки і яєчників, лабіопластику статевих губ і ін.), лікування жіночих захворювань і т.д.
Лікар акушер-гінеколог, проводить лікування інфекційних хвороб статевих органів жінок (запальних, гормональних та інфекційних). Займається усуненням слабкості м'язів таза, нетриманням сечі у жінок.
Лікар акушер-гінеколог, проводить лікування ЗПСШ, хвороб шийки матки, жіночої безплідності, працює в такому напрямку, як хірургічна гінекологія, виконуючи велику кількість різних операцій, які спрямовані на оздоровлення жіночих статевих органів.
Акушер-гінеколог, має вищу лікарську категорію, в своїй роботі використовує догмати доказової медицини, володіє методами кольпоскопії, УЗД в гінекології, проводить радіохвильове лікування ерозивних уражень шийки матки за допомогою апарату "Сургитрон".