Дбає про післяопераційних пацієнтів “Око”.
Світла людина та чудовий спеціаліст хірургічного відділення. Від зустрічі з нею залишаються лише позитивні враження
Аліна Віталіївна — лікар-невропатолог, член Асоціації з розсіяного склерозу та клінічної отоневрології, постійна учасниця неврологічних конференцій, яка лікує складні неврологічні захворювання та буквально ставить пацієнтів на ноги.
Логопед, що займається діагностикою та лікуванням широкого спектру мовних дефектів і проблем у дітей, шляхом реалізації таких напрямків в терапії, як робота над дрібною і крупною моторикою, вимовою, а також розвитком складової структури слів і мовного дихання
Надає пацієнтам послуги лікувальної фізкультури та масажу. Володіє широким спектром масажних технік. Займається реабілітацією пацієнтів після перенесених фізичних і психосоматичних захворювань. Володіє технікою стимулювання відновних процесів в організмі впливом на біоактивні точки за допомогою масажу.
Спеціаліст проводить терапію невриту, вегетосудинної дистонії, ішіасу, дорсалгії (біль в спині), прострілу, радикуліту, цервікалгії (біль в шиї), мігрені, епілепсії. З метою лікування призначає фізичну реабілітацію, фізіотерапію і т.д.
Проводить заняття з ритміки, чому сприяє багаторічний досвід участі в змаганнях з бальних танців. Анастасія Вікторівна є призером різних українських / міжнародних конкурсів зі спортивних бальних танців.