Лікар ендокринолог дитячий вищої категорії, проводить лікування таких захворювань, як ожиріння, ендокринні порушення у плода та новонародженого, тиреоїдит, нетоксичний зоб і ін. Займається оцінкою результатів гормональних показників, УЗ-діагностики, пункційної біопсії.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Сфера наукових інтересів: впровадження профілактичної(превентивної)медицини, подовження життя і молодості населення, фізичного та когнітивного здоров’я за рахунок комплексного підходу (рекомендацій щодо способу життя, харчування, додавання необхідних саплиментів, фармакологічної терапії) задля нормалізаації гормонального балансу та своєчасного виявлення і попередження патологічних станів, ведення пацієнта/клієнта до отримання оптимальних результатів по здоров’ю(самопочуттю та лабораторним показникам). Працюю зі свідомими пацієнтами, які прагнуть розібратися у своєму стані і бажають бути партнером лікаря у напрямку перемоги над хворобою. Індивідуальний підхід до кожного.
Лікар веде прийом як дієтолог, ендокринолог, дитячий ендокринолог. Використовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, керується останніми рекомендаціями Європейської асоціації з вивчення цукрового діабету та Американської діабетологічної асоціації. Є учасником Клубу ендокринологічних новацій
Катерина Миколаївна спеціалізується на консультації та лікуванні ендокринологічних захворювань у дітей та дорослих, призначенні інсулінотерапії та дієти при цукровому діабеті. Лікар лікує такі захворювання як: аденома гіпофіза, хвороба Іценко-Кушинга, гіпертиреоз, гіпопаратиреоз, гіпотиреоз, гіпофункція яєчок (гіпогонадизм), низькорослість (карликовість), облисіння (алопеція), ожиріння, цукровий діабет, тиреоїд, і т.д.