Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Травматолог Кириченко Вадим Юрійович на Doc.ua
Пріоритетний напрям професійної діяльності Вадима Юрійовича - хірургія кисті, весь спектр хірургічних втручань на верхніх і нижніх кінцівках, лікування запальної патології суглобів. Авторству лікаря належить понад 30 наукових робіт і 6 патентів на винаходи
Лікар Дієтолог Дубовик Яніна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар займається консультуванням з питань харчування дорослих і дітей, складанням індивідуальних лікувальних програм харчування при ожирінні, цукровому діабеті, атеросклерозі, подагрі, захворюваннях шлунково-кишкового тракту та ін. Проводить психологічну корекцію при порушеннях харчової поведінки
Лікар Ортопед, Травматолог Головаха Ніна Дмитрівна на Doc.ua
Ніна Дмитрівна - досвідчений лікар, в професійні інтереси якого входить лікування забитих місць кінцівок, дефектів м'язів, розтягнень і розривів зв'язок, переломів, маніпуляції з пластичної хірургії. Займається кістковою, шкірною пластикою, пластикою м'язів і тканин кисті.
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Крамаренко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії та сімейній медицині. Лікує такі захворювання, як: гострі респіраторні захворювання, бронхіт, пневмонія, анемія, рахіт, білково-енергетична недостатність
Лікар Травматолог Титарчук Ростислав Вадимович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Доктор Ростислав Вадимович володіє передовими методиками діагностики і корекції уражень і патологій суглобового апарату, включаючи артроскопію великих суглобів і хрестоподібних зв'язок. Авторству лікаря належить 4 наукові публікації по ортопедії
Лікар Педіатр Сапа Юрій Семенович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням хронічних патологій у дітей старше одного року: захворювання органів дихання, травлення, сечовидільної системи. Постійно підвищує кваліфікацію, бере участь у семінарах, виступає на конференціях, семінарах з актуальних питань педіатрії, сімейної медицини
Лікар Невролог Колесникова Оксана Валентинівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Займається лікуванням таких захворювань, як: церебральний параліч, паралітичні синдроми, епілепсія, епілептичні синдроми, наслідки перенесених запальних захворювань центральної нервової системи, ураження лицьового і трійчастого нерва; синдром вегетативної дисфункції та інші
Лікар Алерголог, Педіатр, Пульмонолог Фіалковська Анастасія Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії, пульмонології, алергології. Займається лікуванням таких захворювань, як: пневмонія, хронічний бронхіт, муковісцидоз, алергічний риніт, бронхіальна астма, рекурентні гострі респіраторні захворювання
Лікар Хірург Біліченко Руслана Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на хірургії. Займається лікуванням таких захворювань, як: баланопостит, уретрит, сколіоз, артрит, абсцес, перелом кісток, омфаліт, дисплазія і остеохондропатія суглобів