Приватні лікарі в мікрорайоні Гагаріна

Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Ольга Володимирівна проводить висічення зовнішнього гемороїдального вузла, лігування гемороїдальних артерій під ультразвуковим контролем, лікування анальної тріщини в хронічній стадії, висічення анального поліпа, лікування папрапроктиту в гострій стадії. Веде прийом вагітних.
Дніпро, пр-т. Гагаріна, 175
Стоматолог вищої категорії. Має досвід роботи більше 35 років. Професійні інтереси - лікування каріозних пошкоджень зубів, установка коронок, вкладок, знімних/незнімних протезів.
Комський Марк Петрович
Доктор медичних наук
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Член-кореспондент Української академії наук, професор, отримав вищу атестаційну категорію хірурга. Має великий медичний стаж. За рік самостійно виконує понад 350 операцій. Спеціалізується на щелепно-лицевій хірургії та хірургічній стоматології, пластичній, естетичній, косметичній хірургії, онкології, імплантології
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Лікар спеціалізується на лікуванні безпліддя, кісти яєчника, міоми матки, ендометріозу та інших жіночих проблем. Проводить такі процедури, як ЕКО, кольпоскопія, внутрішньоматкова інсемінація та УЗД органів малого таза.
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Ольга Валентинівна застосовує УЗД ОМТ, кольпоскопію, внутрішньоматкову інсемінацію для діагностики таких захворювань, як кіста, клімактеричні розлади, безпліддя, ендометріоз і лікує їх.
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Людмила Валеріївна є фахівцем з загальної гінекології. Доктор Грибанова займається супроводом вагітності (ускладненою / нормальної), також і після проведення процедури екстракорпорального запліднення і при синдромі втрати плоду.
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Сфера професійної діяльності лікаря - захворювання і патології жіночих статевих органів. Для діагностики репродуктологічних і гінекологічних хвороб доктор застосовує УЗ-дослідження, а для їх лікування - ендоскопічну хірургію і штучне запліднення.
Дніпро, пр-т. Гагаріна, 175
Олександр Євгенович спеціалізується на професійному чищенні і відбілюванні зубів, проводить фторування, герметизацію фісур, а також терапевтичне лікування зубів
Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 59 А
Дмитро Анатолійович спеціалізується на діагностиці, рефракційної хірургії захворювань зорового органу. Володіє лазерними методами лікування сітківки, в тому числі при цукровому діабеті, а також флуоресцентною ангіографією. Має досвід роботи в Ексімер-лазерної корекції більше 10-ти років.
Лікар Офтальмолог, Хірург Мольнер Олександр Олександрович на Doc.ua
Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 59 А
Олександр Олександрович - головний лікар клініки «Оптімед». Спеціалізується на рефракційній та порожнинній хірургії. Проводить ряд діагностичних досліджень з виявлення захворювань очей, комплексне лікування, в тому числі факоемульсифікацію катаракти.
1 2
Показати ще 6 Лікаріautorenew