Приватні лікарі Дніпра

Лікар Нефролог Медведцька Олена Володимирівна на Doc.ua
Лікар-нефролог займається діагностикою та лікуванням хвороб нирок у дітей. Спеціалізується на терапії запальних процесів та інфекцій. Надає послуги консультації, проводить профілактичні огляди. Практикує консервативні методи лікування пієлонефриту. Спостерігає хронічно хворих пацієнтів. Також веде спостереження за післяопераційними хворими нефрологічного профілю.
Лікар Гастроентеролог Полешко Вікторія Юріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гастроентерологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Гематолог Климовська Олена Борисівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гематології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гематологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Сімейний лікар Мирошниченко  Ігор Гергійович на Doc.ua
Лікар Фізіотерапевт Василенко  Тетяна  Олександрівна на Doc.ua
Тетяна Олександрівна лікар ерготерапевт. Діяльність фахівця спрямована на поліпшення і підтримку стан здоров'я клієнтів (пацієнтів) за допомогою різних видів цілеспрямованої діяльності
Лікар Кардіолог Сушко  Ольга Миколаївна на Doc.ua
Ольга Миколаївна кваліфікований лікар кардіолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинної системи.
Лікар Терапевт Кириченко Наталія Василівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику та лікування захворювань органів дихання, органів травлення, захворювань серцево-судинної системи, сечовивідної системи.
Лікар УЗД-фахівець Жушман  Володимир Іванович на Doc.ua
Володимир Іванович – спеціалізується на ультразвуковій діагностиці всього організму
Лікар Акушер-гінеколог Глинська  Ілона Ярославівна на Doc.ua
Доктор Илона Ярославовна акушер-гинеколог, специализируется на лечении гинекологических паталогий, болезней передающихся половім путем. Также проводит корреуцию нарушений гормонального фона, ведет беременностьЛікар Ілона Ярославівна акушер-гінеколог, спеціалізується на лікуванні гінекологічних патологій, хвороб, що передаються половим шляхом. Також проводить корецію порушень гормонального фону, веде вагітність
Лікар Гематолог  Борисюк  Єлизавета  Олександрівна на Doc.ua
Єлезавета Олександрівна спеціалізується на педіатрії та дитячій гематології. Лікар постійно відбувається підвищення кваліфікації, тематичне вдосконалення