Лікар ліцензований та сертифікований спеціаліст в області ортодонтії. Регулярно проходить навчання та підвищує свої навички. Має досвід роботи з дітьми та дорослими пацієнтами. Вивчає інноваційні технології та методи роботи. Лікар застосовує індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Шевцов С.В. є кваліфікованим мануальним терапевтом з колосальним досвідом клінічної практики, що володіє всіма принципами і методиками ручного мануального впливу, а також такими видами масажу, як антицелюлітний і корекційний.
Лікар Стороженко Д.Ю. спеціалізується на анестезіологічному забезпеченні операцій в сфері ортопедії та травматології, гінекології, неврології, урології, абдомінальній хірургії і т.д. Спеціаліст спостерігає пацієнтів у перед- і післяопераційний період.
Лікар-ендодонтист спеціалізується на лікуванні бактеріальних та інфекційних уражень зубних кореневих каналів і ясен. У своїй роботі використовує консервативний, хірургічний і апаратний методи. Постійно підвищує свій професійний рівень
Валентин Олександрович є фахівцем з хірургічного лікування різних хвороб, що вражають жіночу репродуктивну систему, фахівцем з реконструктивно-відновлювальної хірургії (Гіменопластика, пластиці малих статевих губ). Також професор Потапов займається лікуванням хвороб з ендокринної гінекології.