Приватні лікарі Дніпра

Лікар Стоматолог-хірург Ольгов Арсеній на Doc.ua
Спеціаліст з хірургічної стоматології займається усуненням дефектів зубного ряду, видаляє зуби і уражені ділянки пульпи. Крім того, лікар проводить заміну ясна і зубів імплантами зарубіжного виробництва. Виконує ургентні операції в ротовій порожнині
Лікар Масажист Сідак Максим Васильович на Doc.ua
Спеціалізується по захворюваннях хребта. Допомагає відновити втрачені рухові навички після перенесених операцій та травм за допомогою лікувальної і вертебро-суглобової гімнастики. Займається профілактикою сколіозу і плоскостопості.
Лікар Інфекціоніст Фоміних Анастасія Сергіївна на Doc.ua
Лікар Проктолог Жур Анна  Василівна на Doc.ua
Жур Анна Василівна
Молодий і уважний лікар, який допомагає позбутися проктологічних проблем. У своїй роботі застосовуються принципи доказової медицини та застосовуються сучасні методики лікування.
Лікар УЗД-фахівець Черевань Наталя Юхимівна на Doc.ua
Спеціаліст з великим досвідом діагностики різних захворювань. Проводить УЗД області черевної порожнини, УЗД підшлункової залози, УЗД молочних залоз, УЗД жовчного міхура, УЗД щитовидної залози, УЗД органів малого тазу, скрининги по вагітності.
Лікар Дерматолог, Косметолог Догонова Ліна Станіславівна на Doc.ua
Дерматолог-косметолог. Доктор володіє естетичними і ін'єкційними методиками. Розробляє індивідуальну схему косметологічних процедур для кожного пацієнта. Виконує чистку обличчя, долгядові процедури, реконструкцію волосся, мезотерапію.
Лікар Хірург КЛІШИН Олександр Андрійович на Doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Марусик Олена Володимирівна на Doc.ua
Доктор проводить ультразвукові дослідження внутрішніх органів і систем, доплерографію. Дає експертну оцінку результатів УЗ-діагностики. Працює на сучасному обладнанні, що забезпечує точну постановку діагнозу. Веде прийом дорослих і дітей
Лікар Хірург Корзаченко Максим Анатолійович на Doc.ua
Максим Анатолійович займається лікуванням таких хірургічних патологій, як гострий апендицит і його ускладнення, ускладнені і неускладнені пахові грижі, ускладнені і неускладнені грижі передньої черевної стінки різної локалізації, діафрагмальні грижі, жовчнокам'яна хвороба та ін. Лікар проводить комбіновану венектомію, мініфлебектомію, консервативне лікування паталогій артерій та вен нижніх кінцівок, операції при куприкових кістах та ходах, операції по видаленню пухлин м’яких тканин.
Лікар Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар, Лікар екстреної медицини Костенко Татьяна Викторовна на Doc.ua