Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи. Веде вагітність з індивідуальним підходом до кожної пацієнтки. індивідуально підбирає методи контрацепції, допомагає зберегти жіноче здоров’я на всіх етапах життя. Гарантує делікатне та турботливе ставлення до кожної пацієнтки.
Дитячий лікар УЗД, має першу лікарську категорію, область професійної діяльності включає - ультразвуковий скринінг стану роботи органів і систем дитини, залоз, що виробляють гормони (щитовидна, вилочкова і ін.), нейросонографію.
Косметолог, фахівець з елос епіляції, який володіє сучасними методиками ін'єкцій краси, контурної пластики, апаратної та лазерної косметології, мезотерапії і ін.
Лікар стоматолог, в професійну сферу діяльності якого входить доросла і підліткова терапевтична стоматологія. Спеціалізується на роботі з каналами за сучасними технологіями і методиками (гаряча гутаперча, ендомотор, апекс-локатор), корекції прикусу, а також відновленні та реставрації зубів (будь-яка складність).
Спеціалізується на терапевтичній, ортопедичній стоматології. Займається лікуванням зубів за допомогою сучасного обладнання, використовуючи яке лікар максимально мінімізує больові відчуття.
Стоматолог, ортодонт, фахівець в області лікування знімними і незнімними апаратами, брекет-системами, капами. Проводить аналіз ТРГ, ортопантомограм, фотографій, моделей щелеп, комп'ютерне планування і прогнозування ортодонтичного лікування.
Масажист, фахівець з апаратної косметології, область професійного інтересу гігієнічний і лікувальний масаж, шугарінг, SPA-процедури, що моделює масаж, антицелюлітний масаж і ін.
Фахівець, який володіє глибокими науковими знаннями та практичними навичками у різних сферах медицини. Займається діагностикою та лікуванням найпоширеніших захворювань: ШКТ, серцево-судинних, ЛОР органів, центральної та периферичної нервової системи, сечовидільної системи. Складає календар профілактичних щеплень. За потреби дає направлення до вузьких фахівців.