Похиленко Юрій Сергійович - медичний брат. Стаж роботи 17 років. Юрій Сергійович проводить масаж хребта, масаж кінцівок, антицелюлітний масаж. Досвідчений фахівець з всіх видів дитячого массажу.
Косметолог, до професійних обов'язків входить лікування естетичних проблем шкіри обличчя, які не потребують хірургічних втручань. Усуває вугровий висип, а також займається омолодженням шкіри за допомогою проведення чисток обличчя і масажу.
Масажист з 18-річним досвідом роботи, усуває больові синдроми, рухові порушення, хвороби периферичної нервової системи, остеохондроз і його ускладнення. Спеціалізується на проведенні загального масажу, а також масажу і ЛФК за методикою Сандакова (для ДЦП).
Є досвідченим логопедом, фахівцем першої категорії. Професійна діяльність лікаря охоплює корекцію дитячих мовних дефектів фізіологічної та психологічної природи, лікування порушень мови у дітей з синдромом Дауна, психо-мовного недорозвинення.
Лікар проводить всі види ультразвукових досліджень організму: органів черевної порожнини, сечовидільної системи, залоз, м'яких тканин та ін. Виконує УЗД для дорослих і дітей з 3 років. Є учасником Української асоціації фахівців ультразвукової діагностики.
Лікар нефролог першої кваліфікаційної категорії, проводить ведення дітей з хронічними і вродженими патологіями нирок, лікує сечокам'яну хворобу, амілоїдоз, вроджені аномалії сечової системи і багато іншого.