Приватні лікарі Дніпра

Лікар Кардіолог Луценко  Юлія  Валеріївна на Doc.ua
Досвідчений лікар-кардіолог з більше ніж 20-річним стажем роботи в кардіологічному відділенні. Її багаторічний досвід дозволив їй здобути глибокі знання та навички у лікуванні серцево-судинних захворювань. Протягом 5 років Юлія Валеріївна працювала у відділенні кардіореанімації, де спеціалізувалася на наданні невідкладної допомоги пацієнтам з гострими серцевими станами. Крім того, Юлія Валеріївна має цінний міжнародний досвід: рік вона працювала в терапевтичному відділенні в Чехії, де підтвердила свій диплом європейського зразка. Це дозволило їй перейняти передові методики лікування та підходи до догляду за пацієнтами. Завдяки своєму досвіду і знанням, Луценко Юлія Валеріївна завжди готова допомогти пацієнтам з будь-якими кардіологічними питаннями та забезпечити якісну медичну допомогу.
Лікар Психіатр Корень Марина Григорівна на Doc.ua
Лікар Педіатр Гамій Лариса Іларіонівна на Doc.ua
Ліриса Іларіонівна - лікар-педіатр вищої кваліфікаційної категорії із досвідом роботи понад 25 років. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань у дітей, починаючи з моменту народження і до досягнення ними повноліття. Завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Лікар Дерматолог Примак   Юлія Вікторівна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Маслова Наталія Віталіївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Миронова, 15
Є головним лікарем в клініці «Стома-сервіс», що надає стоматологічні послуги. В роботі спеціалізується на протезуванні - методиках по відновленню, заміщенню зубів, які були пошкоджені або частково втрачені.
Лікар Проктолог, Хірург Калита Олег Леонідович на Doc.ua
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Лікар хірург-проктолог, протягом більше 25-ти років займається лікуванням хвороб товстої кишки, гриж (оперативним і консервативним), володіє методиками лікування захворювань прямої кишки (хірургічного та малоінвазивного профілю).
Лікар Лікар функціональної діагностики Сущенко Наталія Петрівна на Doc.ua
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Лікар функціональної діагностики, займається консультуванням щодо грудного вигодовування, з питань вакцинації дітей, а також лікуванням різних захворювань у пацієнтів від народження і до 18 років. Проводить діагностику і лікування патологій немовлят.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог Перелигін Ігор Веніамінович на Doc.ua
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Веде прийом як акушер-гінеколог, репродуктолог. Є засновником Genesis Dnepr, а також керівником центру. Займається проблемами по загальній гінекології, андрології, допоміжним репродуктивним технологіям. Проводить ЕКО, інсемінацію, лікує різнівиди жіночого/чоловічого безпліддя.
Лікар Терапевт Кук Тетяна Іванівна на Doc.ua
Кук Тетяна Іванівна
Дніпро, вул.Феодосіївська,1
Доктор надає консультаційні, терапевтичні, нутріціологічні, психологічні, гастроентерологічні послуги
Лікар Хірург, Ортопед-травматолог Дараган Руслан Іванович на Doc.ua
Дараган Руслан Іванович
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Лікар надає консультативну та відновлювально-реконструктивну спеціалізовану медичну допомогу в JMC. Проводить оперативні втручання високого та середнього ступеня складності. Також Руслан Іванович спеціалізується на відновно-реконструктивній та пластичній хірургії при вроджених та набутих пороках та деформаціях кисті, пухлинах та пухлиноподібних утвореннях.