Приватні лікарі Дніпра

Лікар акушер-гінеколог вищої категорії Гараніна Вікторія Петрівна, має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми, УЗД органів малого тазу, кольпоскопію, лікування радіохвильовим ножем, лікування гормональних порушень, ведення вагітності, індивідуальне консультування в період менопаузи.
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, ангіохірург, флеболог зі стажем в судинної хірургії понад 23 роки. Область професійних інтересів фахівця включає діагностику, хірургічне та терапевтичне лікування захворювань вен, судинних патологій. Співавтор понад 10 статей і декількох патентів.
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Сфера професійної діяльності лікаря - захворювання і патології жіночих статевих органів. Для діагностики репродуктологічних і гінекологічних хвороб доктор застосовує УЗ-дослідження, а для їх лікування - ендоскопічну хірургію і штучне запліднення.
Дніпро, Вулиця Барикадна, 1
Лікар консультує як трихолог і косметолог. Займається діагностикою та лікуванням захворювань волосся і шкіри голови. Володіє навичками проведення косметологічних процедур: (мезотерапія, карбоксітерапіі, кріотерапія і ін.)
Дніпро, пр-т ім. Газети «Правда», 96
Гастроентеролог, досвід роботи в гастроентерології - понад 40 років, спеціаліст вищої категорії, автор наукових статей в періодичних спеціалізованих медичних виданнях, область професійної діяльності - рання діагностика і терапія патологій підшлункової залози, печінки (гепатоз, цироз), шлунка, дванадцятипалої кишки та інших захворювань травних органів різної етіології.
Юрій Миколайович є досвідченим лікарем-урологом і сексопатологом, володіє першою лікарською категорією по урології і вищою категорією по сексопатології. Є автором 15 друкованих робіт, брав участь в телепередачах, читав лекції лікарям і населенню, надавав доповіді на національних і міжнародних конференціях. Працює з проблемами чоловічого безпліддя, займається лікуванням запальних захворювань органів МПС у чоловіків і жінок, а також сексуальних розладів.
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Дитячий гінеколог займається профілактикою і лікуванням гінекологічних захворювань у дітей і підлітків, проводить консультації з питань гігієни, щеплень, контрацепції. До своїм маленьким пацієнтів проявляє індивідуальний підхід і чуйність, а також вважає за краще використовувати найновіші методики при діагностиці захворювань і їх лікування.
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Проводить діагностику та консультації, а також призначає лікування з питань псоріазу, себорея, екземи, дерматиту, ВПЛ (папіломи, бородавки). Також консультує з питань трихолог (алопеція, лупа, випадання волосся і т.д.), мікози шкіри, демодекоз, розацеа, фотодерматоз, інфекції передаються статевим шляхом, вульгарні вугри та інші захворювання пов'язані зі шкірою та слизовими. Приймає дорослих і дітей.