Лікар ультразвукової діагностики першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на дитячій ультразвуковій діагностиці. Має значний досвід використання ультразвукової діагностики в умовах інтенсивної терапії у дітей на базі міського дитячого відділення реанімації. Постійно проходить підвищення кваліфікації на онлайн платформах зарубіжних спільнот ультразвукової діагностики
Маргарита Костянтинівна магістр з дефектології. Має стаж роботи 10 років. Мета роботи Маргарити Костянтинівни— виправлення мовних недоліків. Консультує дітей та дорослих після інсульту і не тільки. Допомагає з постановкою звуків, корекцією вимови, укріпленням м'язів лиця та язика, розтягуванням вуздечки.
Олена Миколаївна проводить консультації по догляду за дітьми та їх вигодовуванню, вакцинацію, патронаж дітей до 1 року. Займається лікуванням гострих респіраторних вірусних інфекцій, бронхіту, отиту, риніту, тонзиліту та ін.
Юрій Сергійович є досвідченим стоматологом ортопедом, робоча сфера включає всі процедури відновної та косметичної стоматології, всі види зубного протезування і сучасне лікування ясенних і зубних патологій.
Олександр Олександрович лікар педіатр. Спеціалізується на неонатології та дитячій анестезіології. Проводить діагностику і лікування захворювань дітей від народження. Консультує з грудного вигодовування, прикорму і догодовування.