Лікар спеціалізується на гастроентерології. Неодноразово брала участь у регіональних, всеукраїнських та міжнародних профільних заходах. Мала досвід виступу як доповідач на конференціях та семінарах. Пріоритетними напрямками практичної діяльності є захворювання кишечника, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, хвороби печінки, підшлункової залози, ацетонемічні синдроми, синдроми блювання, синдроми подразненого кишечника, психосоматичні захворювання ШКТ
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 19 відгуків
Наталія 06 Травень 2025
Наталія Анатоліївна хороший лікар. Консультацію отримали, лікар змогла все нам доступно пояснити в плані подальшого лікування. Візит дійсно пройшов чудово, все було супер.
Інна 25 Квітень 2025
Все сподобалася
Наталя 21 Січень 2025
Все добре було, консультація, клініка, я задоволена, дякую.
Михайло 26 Грудень 2024
Дійсно гарний фахівець, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Марія 09 Жовтень 2024
Юлія 03 Жовтень 2024
Лікар дуже приємна, спокійна жінка, яка дійсно розбирається у своїй справі. Мій візит пройшов дуже комфортно.
Станіслав 01 Жовтень 2024
Лікар нам дуже сподобався. Візит пройшов чудово.
Єлизавета 03 Липень 2024
Лікарка досить привітна, уважна, компетентна і обізнана в своїй справі, мені сподобалася, дякую.
Іван 21 Червень 2024
На прийомі мені все сподобалося, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, я задоволений, дякую.
Євгеній 19 Квітень 2024
Лікарем залишився задоволеним, бо на відміну від інших, змогла мені допомогти.