Чому я працюю лікарем? Мені завжди хотілося допомагати дітям, робити їх здоровими, а значить щасливими. Найкраща винагорода для мене – це посмішка дитини та матері – результат моєї праці.
Відгук

Освіта

• 2013-2019 - Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова, спеціальність: "Педіатрія"
  • 2019-2021 Інтернатура, спеціальність: "Педіатрія"

Послуги

• Консультативний прийом
  • Отоскопія
  • Передня риноскопія
  • Фарингоскопія

Лікування захворювань:

• Риносинусит (алергічний, інфекційний, вірусний, бактеріальний)
  • Отит (секреторний, бактеріальний)
  • Пневмонії (вірусні, бактеріальні)
  • Бронхіти (вірусні, бактеріальні (затяжний бактеріальний бронхіт)
  • Різні інфекційні хвороби (кір, краснуха, паротит, вітряна віспа, кишкові інфекції)
  • Хвороби, які супроводжуються жовтяницями (каротинова жовтяниця, хвороба Жильбера, жовтяниця грудного вигодовування, гемолітичні жовтяниці, гепатити і т.д.)
  • Хвороби, що супроводжуються висипами (інфекційні та алергічні: різні вірусні екзантеми, Коксакі, парвовірусні інфекції, раптова екзантема, лишай Жибера, грибкові інфекції шкіри)
  • Артрити різного походження (Ювенільний ідіопатичний артрит, транзиторний синовіт, реактивний артрит)
  • Захворювання, які супроводжуються візингом (бронхіоліт, астма, вірус-індукований візинг)

Лікарі поблизу

Всі лікарі Вінниця