New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Гінеколог Ковальчук Юлія Леонідівна на Doc.ua
4.0

Ковальчук Юлія Леонідівна

Лікар-гінеколог контролює стан органів малого таза, гормональний баланс, репродуктивну функцію та перебіг вагітності.

Оберіть медичний центр

Тернопіль, просп. С. Бандери, 41на карті
Тернопіль, вул. Руська, 17на карті
Консультація 780 грн
4.0
Відгуків

Освіта

• 2009 - 2015 р. – навчалася у Тернопільському національному медичному університеті ім. І. Я. Горбачевського за спеціальністю «лікувальна справа».
  • 2015 – 2018 р. – проходила інтернатуру за спеціальністю «акушерство та гінекологія» на базі Національного університету охорони здоров’я України імені п. Л. Шупика, в Київському пологовому будинку №1.

Курси

• 2019 р. ТУ “Кольпоскопічна діагностика патології шийки матки”, ТНМУ імені І.Я. Горбачевського.
  • 2019 р. “Здоров’я матері, плода та новонародженого в Україні”.
  • 2020 р. “Міжнародні стандарти надання гінекологічної допомоги”.
  • 2021 р. Науково-практичний семінар: “Клінічні випадки в практиці лікаря акушер-гінеколога”.
  • 2022 р. Методи естетичної корекції в гінекології (лабіопластика, ниткова перінеопластика, інтимний філлінг та ін.).
  • 2022 р. Тренінг з оволодіння практичними навичками Естетична гінекологія.
  • 2023 р. Українська фахова школа з гінекологічної та репродуктивної ендокринології за міжнародною участю ISGE.
  • 2023 Р. Науково-практична конференція “Жінка та війна: формули виживання” з циклу “Жінка у фокусі фахової медицини: діалог експертів”.
  • 2023 р. “Плазмотерапія в клінічній та естетичній гінекології”